Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dans Türü Sevgilinle Olan İlişkinizi Yansıtıyor?

Hangi Dans Türü Sevgilinle Olan İlişkinizi Yansıtıyor?

Herkes sevgilisiyle dans etmeyi sever. Peki ya hangi dans türü sevgilinle olan ilişkinizi yansıtıyor?

Merak ettiysen,

Seni şööyle alalım!👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Açılışı klasik bir soruyla yapalım: cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını öğrenelim bi' de.

3. Bi' de burcunu öğrensek dadından yenmez!

4. Aşağıdaki şarkılardan birini seçer misin?

5. Aşağıdaki giflerden birini seçer misin şimdi de?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiline nasıl hitap edersin peki?

6. Sevgiline nasıl hitap edersin peki?

7. Sevgilinle genelde nerede buluşursunuz?

8. Peki son olarak, sevgini nasıl belli edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jive!

Sizin ilişkinizi yansıtan en iyi dans türü olsa olsa Jive olur! Sen de sevgilin de kıpır kıpır ve yerinde duramayan insanlarsınız. Eğlenmeyi de en iyi siz bilirsiniz, dans etmeyi de. Bir partiye gittiğinizde ya da bir mekana girdiğinizde herkesin modunu yükselten ve daha fazla eğlenmelerini sağlayan, ortamı coşturan insanlarsınız. Siz olmayınca o partideki eğlence eksik oluyor yanii. Sizin ilişkiniz de böyle, beraber dibine kadar eğlenebiliyorsunuz. Eğlenmeyi bildiğiniz kadar acıyı da üzüntüyü de yeri geldiğinde sevinci de birlikte ve paylaşarak, acıları pay edip azaltarak, sevinci birlikte çoğaltarak yaşıyorsunuz ilişkinizi. İşte bu yüzden, sizin ilişkinizi en iyi yansıtan dans jive olurdu! 🥳

Tango!

Tango... aşkın dansı, tutkunun dansı. Sizin ilişkiniz o kadar aşk ve tutku dolu ki, çoğu çift size özeniyor kimi zaman. Zamanın geçmesi asla sizin aşkınızı azaltamıyor. Başınıza kötü bir şey geldiğinde de hep ilk gidip durulduğunuz yer birbirinizsiniz, iyi bir şey yaşadığınızda da, sevindirici bir haber aldığınızda da! Birbirinizi görmediğinizde hemen özlüyorsunuz ve birbirinizle bir dakika olsun konuşmadığınızda ya da görüşmediğinizde o gün iyi geçmiş saymıyorsunuz. Bu denli bir özlem de sizde kaygı ve umutsuzluk yaratıyor. Hele bir de bazen zorunlu olarak birbirinizden ayrı olmak zorunda kalıyorsanız vay sizin halinize! Ama bu zorunlu ayrı kalışın da arkasından gelen kavuşmanız pek güzel oluyor. :) İşte bu yüzden, sizin ilişkinizi en iyi tango yansıtır!

Salsa!

Siz ikiniz de rahat, sıkıntıya gelemeyen insanlarsınız. Sizin için hayat nerede akşam orada sabahtan ibaret olmalı. Böyle yapılara sahip olduğunuz için midir bilinmez, çok kolay arkadaş da edinebiliyorsunuz. Bazen o kadar fazla tanıdıkla karşılaşıyorsunuz ki, isimlerini hatırlamakta zorlandığınız ve bazen hatırlamış gibi yaptığınız bile oluyor. Süse püse de çok önem vermezsiniz. Göz almak, dikkat çekmek gibi bir gayeniz de yoktur yani. Eşyalara kıymet verip bir sürü şeye sahip olmaktansa sizin için anı biriktirip deneyim sahibi olmak daha önemlidir. Gittiğiniz her yerde ya da ritmi size uyan herhangi bir müzikte de dans edebilirsiniz. Size göre hayat budur çünkü, hayatın belirli yıllarla sınırlı olduğunu bildiğinizden bu yılları kendinize zehir etmek yerine rahat rahat yaşayıp tadına varmayı tercih edersiniz! İşte bu yüzden sizin ilişkinizi en iyi yansıtan dans türü salsa!

Bachata!

Siz biraz birbirine dokunmayı seven çiftlerdensiniz. Yani dokunarak, ya da birbirinizin suratını mıncıklayarak seversiniz. Aşk dolu şarkılardan, çook romantik aşk sözlerinden hoşlanırsınız ve birbirinize okursunuz, söylersiniz. O kadar ki, sizi görenler bu denli aşk dolu halinizden sıkılabilirler bile. Birbirinizin arkadaş çevresini de tanırsınız ve onlarla beraber takılmayı seversiniz. Hatta ayrıca, çift olarak buluşmalar sizin için daha zevkli geçer. Ortak şeyler bulur onlarla sohbet etmeyi seversiniz. Gittiğiniz her yere beraber gidersiniz, biriniz gidemediğinde de diğerine nereye gittiğini ve ne zaman döneceğini de haber verir. Yani birbirinizden ayrılmak pek size göre değildir. İşte bu yüzden size de dansların en dokunmalısı olan bachata yakışır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın