Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çay Çeşidisin?

etiket Hangi Çay Çeşidisin?

Sara
26.08.2019 - 21:48

Çay kimilerine göre bir yaşam biçimi kimilerine göre dert ortağı kimilerinin ise vazgeçilmezi.

 Peki ya hangi çay çeşidi olduğunuzu öğrenmeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Çayını nasıl içersin?

3. Çayınızı hangi bardakta alırsınız?

4. Kahvaltıda hangi içeceği tercih edersiniz?

5. Peki çayı ne sıklıkla tükettiğinizi sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çay yanında ne ile güzel gider sence?

7. Çay diyince aklına gelen kim desek?

8. Son olarak sence çay hangi zamanlarda daha keyifli içilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Yeşil Çaysın!

Sen Yeşil Çaysın!

Sen insanların kendilerini huzurlu hissetmelerini sağlayan, bol sağlık dolu Yeşil Çay'sın. İçinde olan yaşam enerjin ve doğallığını her zaman koruman senin en güzel özelliklerin. İnsanlar senin yanında huzurlu ve mutlu hissediyorlar. Enerjini insanlara yaymaya, doğallığını korumaya ve her zaman parlamaya devam et!

Sen Kırmızı Çaysın!

Sen Kırmızı Çaysın!

Sen 'Hükümdarların Çayı' olarak da bilinen, eskiden sadece soylu insanların tükettiği Kırmızı Çay'sın. Zehir zemberek sözlerin ve kendinden ödün vermeyen tavrın ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. Dobra yönün ve güçlü kişiliğin sayesinde insanlar sana güvenebileceklerini çok iyi biliyorlar. Her zaman güçlü kalmaya devam et!

Sen Beyaz Çaysın!

Sen Beyaz Çaysın!

Sen çok nadir olarak bulunan, en az işlem görmüş, tadıyla da adından söz ettiren Beyaz Çay'sın. İnsanların etrafından nadir bulunan, hayatına girdiğin kişilerin daha önce hiç karşılaşmadığı güzellikte etki yaratan birisin. İnsanlar senin özel biri olduğunun farkında ve bu yüzden sana çok değer veriyorlar. Kendinden ödün vermeyerek eşsiz kalmaya devam et!

Sen Mavi Çaysın!

Sen Mavi Çaysın!

Sen insan vücuduna çokça faydalı, çok sayıda vitamin ve mineral barındıran Mavi Çay'sın. Her insanın hayatında olması gereken, dertleri olduğunda koşarak gelebilecekleri, sorunlarına çözüm konusunda müthiş bir dostsun. Dostluk senin açından çok önemli bir kavramdır. Elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırsın. Bu devirde nadir görülen iyi insanlardan olmaya devam et!

Sen Siyah Çaysın!

Sen Siyah Çaysın!

Sen tadı ve sağlıklı içeriği ile çoğu kişinin vazgeçilmezi Siyah Çay'sın. Özellikle en koyu muhabbetlerde aranılan, insanın içini ısıtan güzel, samimi tavırlarınla kimsenin vazgeçemeyeceği bir insansın. Seninle bir konuşulmaya başlanıldı mı zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor. İnsanlarda bağımlılık yaratan, kendilerinden bir parça bulmalarını sağlayan onlara en yakın gelen insansın. Her zaman samimi kalmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
270
158
77
13
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Kabil

Sen Siyah Çaysın! Çay Erdal bakkalda içilir. :)

Eslem

Sen Siyah Çaysın! Sen Siyah Çaysın! Sen tadı ve sağlıklı içeriği ile çoğu kişinin vazgeçilmezi Siyah Çay'sın. Özellikle en koyu muhabbetlerde aranılan, ins... Devamını Gör

Furkan Yavuz

Mavi Çayım