Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanıyla Kesinlikle Seks Yapmamalısın?

etiket Hangi Burcun İnsanıyla Kesinlikle Seks Yapmamalısın?

Emilyy
03.03.2021 - 21:00

Hangi burcun insanıyla seks yapmaman gerektiğini söylüyoruz! 

Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, senin için aşk ne demektir?

4. Aşık olmadığın biriyle cinsel ilişkiye girdiğin oldu mu?

5. Hafta sonunu flörtünle bu evlerden hangisinde vakit geçirmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm... Senin için aşkta cinsellik ne kadar önemlidir? (1=hiç, 5=çok)

7. Şimdi de bize kendi burcunu söyler misin?

8. Son olarak, sekste kendini bir hayvana benzetseydin bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Koç burcu insanıyla kesinlikle seks yapmamalısın. Aranızdaki çekim güzel olabilir ama büyük ihtimalle ten uyumu pek olmaz gibi. Koç, biraz lider ruhlu olduğu için seks esnasında baskın olmayı ister. Sen bunu istemiyorsun. İki tarafın da istekleri olsun ve zevk alsın diye düşünüyorsun. O yüzden koç burcu insanıyla aranızda bir gerilim olabilir. Bu yüzden kesinlikle seks yapmamalısın...

Aslan!

Aslan burcu insanıyla seks yapmak zordur. Her zaman baskın olmak ister. Biraz çılgındır da. En olmayacak şeyleri denemek için her zaman hazırdır. Senin zevk alıp almamandansa kendisini düşünür. Biraz bencillik var diyebiliriz. Normalde aslan burcu insanıyla seks çok ateşli olur ama sen bundan keyif almazsın. Onunla aranızdaki o uyum sağlanamaz gibi. Bu yüzden kesinlikle aslan burcu insanıyla seks yapmamalısın.

Boğa!

Boğa burcu insanı seks esnasında doyasıya aşk ister. O eğer sana karşı bir şeyler hissetmiyorsa gerçekten kötü anlamda bir seks tecrübesi olacaktır. Tutkulu ve ateşli bir aşkın içinde olmak ister. Çünkü böyleyken güç ve kontrolü bırakır ve kendini seksin akışına bırakır. Fakat bu hisler yoğun değilse kesinlikle kontrolü elde tutar ve sadece kendisi zevk almaya bakar. Sen hiçbir anından mutlu olmazsın. Yaşadığın en kötü seks deneyimi bile olabilir. Boğa burcu insanları bu konuda biraz risklidir.

İkizler!

İkizler burcu insanı sekste patlayan bir volkan gibidir. En olmayacak pozisyonlara bile seni zorlar. Yeniliklere her zaman açıktır yani. Sekste resmen bir canavara dönüşür. Onu o an tanıyamazsın çünkü gözleri hiçbir şey görmez. Kendisi zevkin doruklarına ulaşmak için her şeyi denemek ister. Senin ne istediğinin pek önemi yoktur. Bu konuda biraz bencil olduğunu söylemeyiz. Sen ise tutkulu ve romantik bir seks istiyorsun. Yerden yere zıplamalar hoplamalar değil de hoş bir seks olmasını istiyorsun. Bu yüzden ikizler burcu insanıyla kesinlikle seks yapmamalısın.

Yengeç!

Yengeç burcu insanının seks hayatı biraz romantik. Kendisi aşk insanı olduğu için her an romantiklik ister. Her dokunuşunda öpüşünde bir hassasiyet bekler. Yani senin istediğin o tutkulu ve şehvetli seks yengeç burcuyla pek mümkün olmaz. O sürekli bir beklenti ve anlam içerisine girer. Bu yüzden seks esnasında pek uyumlu olmayabilirsiniz. Zevk alamaz ve mutsuz bir sonuç elde edersiniz. Demedi demeyin...

Başak!

Başak burcu insanları seks esnasında bile titizliğe önem verir. Senden tam anlamıyla bir temizlik bekler. Kendini sürekli rahatsız hissetmene sebep olabilir. Çünkü senin için bunlar aşırı aşırı önemli detaylar değil. Tutku ve şehvet olduktan sonra gözün pek bir şey görmüyor diyebiliriz. Senin için bunlar en son sırada yer alıyor. Bu yüzden başak burcu insanıyla kesinlikle seks yapmamalısın.

Balık!

Balık burcu insanının seks hayatı sana biraz fazla romantik gelebilir. Çünkü sekse de duygusallık katarlar. Her hareketinden her dokunuşundan bir anlam çıkarabilirler. Aşık olduğu zaman romantik bir seks hayatı yaşamak isterler. Bu pek sana göre değil gibi. O yüzden balık burcu insanıyla pek uyumlu olmayabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
259
203
128
114
93
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eukny

tam bir pisliksiniz

Vague Gem

pornedio iş başında, kiminle sevişeceğimizi yada sevişemeyeceğimize kadar içli dışlı olabiliyorsun madem, gel bide kaldır şunu yerine koy. biz sizin gerzek t... Devamını Gör

Beyza

Manit boğa nolcak simdi sevisemicez mi