Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bikini Modelisin?

etiket Hangi Bikini Modelisin?

16.08.2019 - 12:00

Farklı bikini türleri giymekten hoşlandığından eminiz. Peki, ama sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kaç yaşında olduğunu öğrenelim!

2. Vücudunda en çok nereni beğeniyorsun?

3. Bu karelerden en çok hangisi ilgini çekti peki?

4. Dünyaya bir dondurma olarak gelseydin, hangisi olmak isterdin?

5. Özellikle yazları kilolarından şikayet ettiğin oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, bu çizgili kumaşlardan birini bikininde kullanacak olsan hangisi olurdu?

7. Yaz aşkı konusunda ne düşünüyorsun?

8. Son olarak, sana en uygun iç çamaşırını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üçgen bikini!

Üçgen bikini!

Sen bir bikini olsan kesinlikle üçgen bikini olurdun. Gösterişli ve daima dikkat çekicisin bir kere... Her ortamda 'Ben buradayım!' diyorsun. Zarif tavırların, gülüşün, bakışlarınla çevrendeki herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Ee, bu durumda bize çok da söyleyecek bir şey bırakmıyorsun aslında.

Carmen yaka bikini!

Carmen yaka bikini!

Sen kesinlikle dünyanın en zarif insanlarından birisin. Hani böyle çıtkırıldım, narin bir yapın var. Bu yüzden seni tanıyan tanımayan ama bir kez olsun gören herkes hayranlık duyuyor. Herkesin hayatına dokunuyorsun kısacası. Bu özelliklerinle kesinlikle carmen yaka bikini olurdun sen!

Yüksek bel bikini!

Yüksek bel bikini!

Sen son derece havalı, bakanı bir kez daha baktıracak güzellikte bir kadınsın. Öz güvenin son derece yüksek, ama kesinlikle burnu havada biri değilsin. Her şey dozunda sende. Güzelliğinle büyülüyorsun ama bu yalnızca dış güzelliğinle ilgili değil. Bu yüzden sen kesinlikle yüksek bel bikini olurdun!

Crop top bikini!

Crop top bikini!

Senin o kadar farklı bir havan var ki... Nasıl desek, sanki geçmişten gelmişsin. Öyle bir naiflik taşıyorsun üstünde. Aslında bu senin tarzına da yansıyor. Geçmişin esintilerini günümüze taşımayı çok iyi biliyorsun yani. Bu konuda çok da başarılısın. Tarzınla ve tavrınla etrafındakileri büyülüyorsun. Bu yüzden sen kesinlikli crop top bikini olurdun!

Straplez bikini!

Straplez bikini!

Sen doğal güzelliğiyle ön plana çıkmış zarif bir kadınsın! Kendini en çok doğal halinle rahat hissediyorsun, öyle daha mutlu olduğundan eminsin hatta. Doğal halinle takılman kendini iyi hissetmenle ilgili de olsa, bu üzerine yapışmış bir tarz olmuş adeta. Sana söyleyebileceğimiz tek şey, böyle çok daha güzelsin demek olur. Ee, bu kadar özellikle de olsan olsan straplez bikini olursun elbette!

Örgü bikini!

Örgü bikini!

Sen kesinlikle zarafet kelimesinin vücut bulmuş halisin! Halin, tavrın, dupduru güzelliğin öyle zarif ki... Sana hayran olmamak elde değil! Karakterin de son derece naif aslında. Hiç yapay değilsin, olduğun gibi görünüyor ve göründüğün gibi olmaktan keyif alıyorsun. Bunları göz önüne alırsak tabii ki örgü bikini olurdun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
92
83
83
20
18
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Üçgen bikini!

Eslem

carmen yaka çıktı