Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Avatar Son Hava Bükücü" Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi "Avatar Son Hava Bükücü" Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
04.11.2016 - 19:01

Çıktığında dünyasına, karakterlerine ve çizerlerin hayal dünyasına hayran olduğumuz, devam ettikçe de senaryosuyla da bizi kazanan Avatar Son Hava bükücü bugünkü testimizin konusu. Bakalım sen hangi karakter çıkacaksın? Hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çizgi filmin dünyasında yer alan hayvanlardan hangisi gerçekte olsun isterdin?

2. Sıradaki sorumuz.

2. Sıradaki sorumuz.

3. Hangi mevsimde doğdun peki?

3. Hangi mevsimde doğdun peki?

4. Dizi süresince en iyi ikili sence hangisiydi peki?

5. Sıradaki sorumuz.

5. Sıradaki sorumuz.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini tercih edersin?

7. Bir his seçmeni istiyoruz şimdi de!

8. Son sorumuzda en büyük kılavuzunu soruyoruz.

Aang çıktı!

Aang çıktı!

Çok tatlı, çok kibar ve çevrene pozitif enerji aşılayan bir karakterin var. Arkadaş canlısısın, yeni insanlarla tanışmaktan büyük zevk alıyorsun. Ve yapmaman gerekse de herkese hemen güveniyorsun. Küçük şeylere takılmıyor her zaman bardağın iyi tarafını görüyorsun. Bu kadar iyi biri olmana rağmen biri arkadaşlarına bir zarar vermeye kalkarsa vay onların haline!

Katara çıktı!

Katara çıktı!

İnsanlar bazen seni azımsıyor, sessiz sakinliğinin altında yatan büyük potansiyelin farkına varmıyor. Ama bu hiç problem değil çünkü senin de göstermek gibi bir amacın yok, seni bilen biliyor. Empati yönün çok yüksek. İnsanlara resmen iyi gelen bir insansın ve bu seni vazgeçilmez kılıyor. Başkaları için yapamayacağın şey yok ama bazen kendini fazla zorladığını da söylemeden geçemeyiz.

Sokka çıktı!

Sokka çıktı!

Gerçek bir geyik adamısın! Eğlenmekten, eğlendirmekten keyif alıyorsun! Ortamın mizah makinesi gibi görünsen de yeri geldiğinde ne kadar ciddi olduğunu bilen biliyor. Genel anlamda biraz üşengeç bir insansın, hatta tembelsin! Ama yumurta kapıya dayandığında yapamayacağın şey yok. Biraz da bunu bildiğin için tembel gibisin zaten.

Toph çıktı!

Toph çıktı!

Sahip olduklarına her zaman şükreden, şikayet etmeyen, kendine güvenen bir karakterin var öncelikle! Belki yaşadıkların seni bu hale getirdi, belki de hep böyleydin. Ama bildiğimiz bir şey var ki tek başına çalışmaktan, işlerini başkalarına yüklemeden kendi ayakları üzerinde duran biri olmaktan büyük keyif duyuyorsun ve bu da seni her zaman başarıya ulaştırıyor!

Zuko çıktı!

Zuko çıktı!

Her zaman arayışta olan yapın, seni hep doğru yere doğru itmeye zorluyor. Çünkü şüphecisin ve hiçbir şeyi motomot kabul etmiyorsun! Tutku seni her zaman ateşleyen bir his. Duygularına göre hareket etmek bazen seni üzse de her zaman bu yolda olmaktan keyif alıyorsun. Biraz hızlı duygu değişimleri yaşadığın doğru ama bunun seni dengesiz biri yapmaz. İnandığını kovalamaya devam et!

Iroh çıktı!

Iroh çıktı!

Huzur, sevgi ve bilgi. Bu üç kelime senin için çok değerli. Hoşgörü ve kibarlık senin kalıbında var. Bu da seni kötülüklerden koruyor. Ne ekersen onu biçersin sonuçta! Arkadaşların her zaman senden tavsiye almayı tercih ediyor. Bunların üstüne sen de iyi bir yol gösterici ve sırdaş olunca, çevrendeki insanlar için emsalsiz bir örnek oluyorsun!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1095
623
261
104
58
58
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?