Görüş Bildir
Haberler
Hangi Aşk Mantık İntikam Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Aşk Mantık İntikam Dizisi Karakterisin?

Cuma günü olan dizi yoğunluğunun içinde reyting listesinde sıralamasını koruyan ve kendine bir kitle edinmeyi başarmış Aşk Mantık İntikam dizisinin hangi karakterisin?

Gel beraber öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını öğrenelim mi bi' de?!

2. Yaşını öğrenelim mi bi' de?!

3. Aşağıdaki kıyafetlerden birini seçmeni istesek?

4. Aşk mı mantık mı diye sorsak?

4. Aşk mı mantık mı diye sorsak?

5. Bu aksesuarlardan hangisini takmayı seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar neşelisin, puanla! (6: en çok, 1: en az)

6. Ne kadar neşelisin, puanla! (6: en çok, 1: en az)

7. Peki son olarak bu renklerden birini seçmeni istesek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Esra Erten!

Esra Erten!

Merhabalar canımm! Sen hayallerinin peşinde koşan, neşeli, enerjik ve güçlü bir kızsın Her ne olursa olsun, ne yaşanmış olursa olsun ayakların yere hep dimdik basar. Ayrıca haksızlığa tahammül edemezsin, hele biri seni veya aileni küçümsediğinde alev topuna dönersin! Ailenle bağların çok kuvvetlidir. Herkes bir yana ailen bir yana senin için. Onlar üzülmesin diye her şeyi yaparsın! Yürü be kızım, 'bu dizler eğilmek için değil böyle dimdik durmak için yaratıldı'!

Ozan Korfalı!

Ozan Korfalı!

Cool arkadaş sana da merhaba! Yaşadıkların ve tanık olduğun şeyler seni her ne kadar soğuk biri yapsa da sen aslında pamuk gibi bir yüreğe sahipsin. Vicdanlı, iyi niyetli ve dürüst bir insansın. Sorunları pozitif bir bakış açısıyla ve hep soğukkanlılıkla çözersin. Pratik bir insansındır! Ailene çok düşkünsündür, ne hata yaparlarsa yapsınlar bir yolunu bulursun ve onlara destek olursun. Çünkü sahip olduğun her şeyin ailene borçlu olduğunu düşünürsün. Sana da hayatta başarılar dileyelim!

Zümrüt Korfalı!

Zümrüt Korfalı!

Oo merhabalar Zümrüt Hanım! Sen dış görünüşünün aksine çok duygusal bir arkadaşımızsın. Ancak dışardan asla o kadar belli etmezsin ki insanlar seni gamsız zannederler. Hatta insanların senin hakkında ne dedikleri de senin hayatında fazlasıyla yer kaplar, çünkü çok kafana takarsın. Yapma be güzel kardeşim, koyver gitsiiin!

Çağla Yılmaz!

Çağla Yılmaz!

Ooo sinsirella Çağla da buradaymış! Böyle dediğimize bakma aslında sen çok güzel, iyi kalpli bir insansın ancak konu sen ve senin istediklerin oldu mu gözün hiçbir şeyi görmüyor! Ayrıca insanlarla arana bir mesafe koyuyorsun ve bu mesafeyi geçilemez kılmak seni soğuk biri yapıyor. Senin de tabiatın böyle be...

Ekrem Erten!

Ekrem Erten!

Oo miskinler miskini Ekrem de buradaymış! Sen kendi halinde bir arkadaşımızsın. Birazcık da tembelsin aslında. Ancak ne olursa olsun yine de herkesin yardımına koşarsın. Ayrıca çok da iştahlısındır! Güzel yemek gördün mü siler süpürürsün!

Çınar Yılmaz!

Çınar Yılmaz!

Beyzade Çınar Bey de buradaymış! Dışadönüklülük denince de sen be kardeşim! O kadar neşeli, sevecen birisin ki herkesle kolayca anlaşabilirsin! Çünkü insanları kendileri gibi kabul edersin. Kimseyi değiştirmeye çalışmazsın. Böyle de rahat bir insansın işte. Yürü be!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
139
44
38
16
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın