Görüş Bildir
Haberler
Hangi Animasyon Karakter Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

etiket Hangi Animasyon Karakter Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

A. Ece
07.01.2020 - 09:00

Animasyon karakterler aslında göründüklerinden daha derinler ve düşününce bizi ne kadar da yansıtıyorlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. Arkadaşların seni tanımlarken bu kelimelerden hangisini kesin kullanırdı?

4. Peki sence en zayıf özelliğin hangisi?

5. Baskı altında nasıl davranıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sahip olmayı çok istediğin ama olamadığın bir özellik seç!

7. Peki sen kendini nasıl tanımlıyorsun?

8. Başına genelde neden problem açılır?

9. Hayatın en güzel yanı ne sence?

10. Son olarak, bir renk seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tom!

Sen tam bir Tom'sun! Kendini oldukça zeki ve mantıklı olarak görüyorsun, aslında öyle de sayılırsın fakat nedendir bilinmez hep biraz geride kalıyor ve hedeflerine ulaşmakta zorluklar yaşıyorsun. Biraz da kurnazsın ama bu kurnazlık başına sürekli iş açıyor. Arada bencil olabiliyorsun ve maalesef bunun farkına varmıyorsun. Senin için sen en önemli olansın. Belki de biraz çevrene de değer vermeli ve arada fedakarlıklar yapmalısın. Eminiz sen de kendini böyle çok seveceksin. Yoksa Tom gibi imkansız bir şeyleri yakalamaya uğraşarak geçer hayat...

Jerry!

Sen tam bir Jerry'sin! Hayattan nasıl zevk alacağını çok iyi biliyorsun. Sıkıntılar, dertler seni kovalasa da başa çıkmayı biliyor ve bundan zevk alıyorsun. Fakat bu durum senin her şeyi dalgaya vurmana da neden olabiliyor ve bu zaman zaman sinir bozucu oluyor. Hayatta ciddiye alınması gereken şeyler olduğunun da farkına varman ve yerine göre davranman gerekebilir. Her zaman Jerry gibi kaçamazsın ya!

Sünger Bob!

66.media.tumblr.com

Sen tam bir Sünger Bob'sun! Çevren biraz saf olduğunu düşünüyor ve sen de bunun farkındasın. Bu kötü bir şey olmak zorunda değil fakat kimi zaman sana zarar verdiği ve başını belaya soktuğu olabiliyor. Arkadaşlarına ve çevrene önem versen de bazen düşüncesiz olabiliyorsun. Biraz kendinin farkına varmaya çalışmalısın. Sonsuza kadar yengeç burger pişiremezsin ki!

Squidward!

Sen tam bir Squidward'sın! Hayata pozitif bakmakta zorlanıyorsun ve genel olarak mutsuz hissediyorsun. Bunun nedeni belki kişiliğin belki de hayatın getirdiği zorluklar. Sürekli mutlu olan insanlara anlam veremediğin gibi onlara biraz da sinir oluyorsun. Yalnızlık hoşuna gidiyor, kalabalıktan hoşlanmıyorsun. Açıkçası bu durum seni karanlık bir ruh haline sürüklemediği sürece çok da dert edilecek gibi değil. Fakat arada bir bir şeylerden zevk almanın zararı olmaz!

Homer!

Sen tam bir Homer'sın! Etliye sütlüye karışmayayım, keyfime bakayım diyorsun. Hayatı çok ciddiye almasan da önemli şeyler olduğunda aşırı panik yapabiliyorsun. Tek isteğin kafana göre yaşayabileceğin bir hayata sahip olmak olabilir fakat sen de tahmin ediyorsundur ki bu pek de mümkün değil. Homer gibi yaşamanın aksine kendini bu hayata entegre etmeyi deneyebilirsin.

Shrek!

Sen tam bir Shrek'sin! Hakkın olanı yedirmiyor, kimseye son sözü söyletmiyorsun. Çevrendekiler yürekli olduğunu söyleyebilir fakat zor bir insan olduğunu da biliyorlar. Duygularını çok belli etmiyor, olduğunca kendini korumaya çalışıyorsun. Bu durum kimi zaman yalnız hissetmene neden olsa da, aslında çevrende seni iyi tanıyan ve sana bolca değer veren insanlar var. Garip bir şekilde, hayatın çoğu kişiden daha dengeli.

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eşek!

66.media.tumblr.com

Sen tam bir Eşek'sin! Çevrenle fazla ilgili ve kimi zaman 'burnunu sokan' bir tipsin. Aslında kötülük olsun diye yapmıyorsun fakat insanlar patavatsız davrandığını düşünebiliyor. Sınırlarını daha iyi belirlemen doğru olabilir. Bunun anlamı söyleyeceğin şeylerin yerini ve zamanını daha iyi bilmek olabilir. İyisin aslında ama yanlış anlaşılıyorsun, bunu engellemek de senin elinde.

Woody!

Sen tam bir Woody'sin! Çevrendeki insanları kendinden çok düşünüyorsun ve onlara elinden geldiğince yardım etmekten çekinmiyorsun. Bu durum seni oldukça ilgi çekici yapıyor, sosyalsin ve seviliyorsun. Fakat seni samimiyetsiz bulup yaptıklarını eleştirenler de oluyor. Bunlar senin aklını meşgul etmiyor çünkü aslında hayattaki önemli şeylerin ne olduğunun farkındasın. Tebrik ederiz, iyi bir insan olduğun buradan anlaşılıyor!

Rick!

Sen tam bir Rick'sin! Çok zekisin fakat bu zekanı her zaman iyiliğe kullandığını söyleyemeyiz. Kendi iyiliğini herkesinkinden önce düşündüğün için zekanı genellikle kendi çıkarına olacak, seni eğlendirecek şeyler için kullanıyorsun. Çoğu zaman bu yolda nelere zarar verdiğini çok düşündüğün de söylenemez. Bunun dışında, insanları çok iyi tanıyor ve zaaflarını çok çabuk fark edebiliyorsun. Bu durum insanların karşında zayıflıklarını saklamak istemesine neden oluyor olabilir. Zor birisin belli ki, ama eğlenceli de olabiliyorsun!

Morty!

Sen tam bir Morty'sin! Aslında birçok fikrin, hayalin var ama çevrenin planlarına takılmaktan onları bir türlü gerçekleştiremiyorsun. Maalesef senin için uyum sağlamak kendini gerçekleştirmekten daha önemli... Arada gaza gelip 'şunu yapacağım, bunu yapacağım' desen de bu durum çok da gerçekleşmiyor. Aslında çok üzülüyorsun, kendin olmak istiyorsun ama korkuların önüne geçiyor. Yine de bu güzel bir hayatın olmadığı anlamına gelmiyor. Sadece biraz senin dokunuşlarından eksik bir hayat. Tabii bu senin elinde!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
328
211
154
129
82
48
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın