Görüş Bildir
Haberler
Her Şey Güzel Olacak mı?

etiket Her Şey Güzel Olacak mı?

A. Ece
16.04.2019 - 14:32

Bu aralar biraz yıkıksın, biliyorum ama unutma, her gökkuşağının biraz yağmura ihtiyacı vardır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenmek istiyoruz!

2. Bir de yaşını söyle hadi!

3. Hayatta en önem verdiğin şey nedir?

4. Peki sosyal biri misin?

5. Hayatındaki en önemli kişi/kişiler kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tam şu an, hangi haberi almak seni yıkardı?

7. Peki çevrendeki insanların çoğunluğunu kimler oluşturuyor?

8. Hayattaki en büyük pişmanlığını sorsak?

9. Sence seni nasıl bir gelecek bekliyor?

10. Hayatında bir şeyler kötü gittiğinde ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak: "Hayatını özetleyen bir cümle seç" desek...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güzel günler yakında!

Kafana bir sürü şey takıyorsun ama sanki biraz önemsiz şeyleri takıyorsun gibi geldi bana... Çünkü gözlerini iyice açıp baktığında sen de göreceksin ki, bunlar hep geçici şeyler. Sadece şu an için elinden geleni ardına koymaman ve belli fedakarlıklar etmen gerekiyor ki, bu sıkıntılı günler hemen arkada kalsın. Bol şans!

Biraz burnun sürtecek, ama hak ettiğin mutluluk sonunda senin olacak!

Dost acı söylermiş, sen biraz zor öğrenen tiplerdensin gibi geldi bana. Kafana taktığın şeyler küçük değil, doğru. Ama seni ne kadar etkileyeceklerine karar vermek sadece ve sadece senin elinde! Lütfen kendi değerinin ve hayallerinin farkına var, hiçbir şeyin seni gereğinden fazla etkilemesine izin verme... Ders çıkarmayı başarırsan, hayat seni ödüllendirecektir!

Böyle giderse daha çok üzülürsün! ☹️

Ah canım ah! Senin için şişmiş! Hayat seni almış, yerden yere vurmuş ama kabul etmelisin ki yaşananlar biraz da senin suçun olmuş... Sanki biraz oturup düşünmen gerekiyor gibi, sence de öyle değil mi? Dost acı söylermiş. Bence değerlerini ve isteklerini gözden geçirip, neye önem verdiğin konusunda biraz daha dikkatli davranmaya başlarsan, hayat seni gülen bir yüzle karşılayacak ama çabalaman gerekiyor. Hemde bolca! Yoksa daha çoook üzülürsün...

Kaderin böyleymiş!

Hayat seni yerden yere vurmuş, sen de birazcık diğer yanağını dönmüşsün... Az çekmemişsin, doğru. Ama biraz da senin izin vermenle olmuş sanki tüm bunlar... Seni iyice karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ve sadece şunu söylüyorum: Kaderine boyun eğme! Hayat karşına büyük şeyler çıkarmış olabilir fakat onların altında ezilmemek senin elinde. Lütfen kendi gücünün ve değerinin farkına var, ayağa kalk ve gitmek istediğin yola doğru emin adımlarla ilerle... Kendi içinde gücü bulduğun zaman, hiçbir dert seni yıkamayacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
623
247
115
96
69
57
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?