Görüş Bildir
Haberler
Hande Kazanova Kimdir? Ünlü Astrolog Hande Kazanova Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Hande Kazanova Kimdir? Ünlü Astrolog Hande Kazanova Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Taha Çiftçi
10.05.2022 - 14:21 Son Güncelleme: 10.05.2022 - 14:22

Türk televizyonlarının efsane dizisi Mahallenin Muhtarları'nda Ece karakteriyle halkın tanıyıp sevdiği, oyunculuk kariyeri birbirinden başarılı yapımlarla dolu olan Hande Kazanova'nın biyografisi ve yaşamı ile ilgili soru işaretleri hakim. Hande Kazanova, televizyonlarda bir çoğu kült haline gelmiş dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile alkış topluyor. Son yıllarda Astroloji ve burç yorumları ile kamuoyunun tanıdığı Kazanova, bir dönemin efsane dizilerinin aranan oyuncusuydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Kazanova Kimdir?

Hande Kazanova Kimdir?

25 Eylül 1973 doğumlu Hande Kazanova İzmir doğumlu Türk Oyuncudur. 2022 yılı itibar ile 58 yaşında olan Hande Kazanova, ilk ve orta öğretimini İzmir'de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniveristesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi okumak için İstanbul'a gitti. Güzelliği ile ön plana çıkmaya başlayan Kazanova, lisans eğitimi sürerken katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Hemen ardından Japonya'da yapılan Miss International'da Türkiye'yi temsil eden Kazanova, bu yarışmada da ilk ona girdi.

Mahallenin Muhtarları İle Başlayan Dizi Kariyeri

Mahallenin Muhtarları İle Başlayan Dizi Kariyeri

Güzellik yarışmalarında kazandığı başarı ile dizi yapımcılarının dikkatlerini üzerine çeken Kazanova ilk olarak dönemin çok beğenilen, şimdinin kült dizisi Mahallenin Muhtarları kadrosunda yer aldı. Burada oynadığı Ece karakteri çok sevilen Kazanova,  Cinlerle Periler, Aşkına Eşkıya, Tatlı Hayat, Hanımeli Sokağı, Geniş Aile, Kurtlar Vadisi, Her Yerde Sen gibi aralarında efsaneleşmiş dizilerin olduğu bir çok yapımda yer aldı. 

2000'li yılların başında bir dönem Kiss TV'de VJ'lik yapmış olan Kazanova, ardından astroloji alanına merak salıp kendisini bu yönde geliştirdi. Hala astroloji alanında burç yorumları yapmasıyla bilinen Hande Kazanova, hala çeşitli kanalların sabah programlarına konuk olup burçlara ilişkin yorumlarıyla kendisinden söz ettiriyor.

Hande Kazanova'nın Kişisel Özellikleri ve Özel Yaşamı

Hande Kazanova'nın Kişisel Özellikleri ve Özel Yaşamı

Sempatik kişiliğiyle dikkat çeken Kazanova; 1.66 boyunda, 56 kilo ve Terazi burcudur.

2011 yılında Gürcan Yücel ile evlenen Kazanova, mutlu bir aile yaşamına sahip.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın