Görüş Bildir
Haberler
Hande Baladın'ı Korkutan Taciz: "Antrenmanlara Gitmekte Zorlanıyorum"

Hande Baladın'ı Korkutan Taciz: "Antrenmanlara Gitmekte Zorlanıyorum"

Akın Çelik
01.01.2023 - 15:22 Son Güncelleme: 01.01.2023 - 19:24

Milli voleybolcu Hande Baladın sosyal medya hesabına atılan taciz içerikli mesajlar sonrası suç duyurusunda bulundu. Baladın, gelen mesajlar sonrası korkudan antrenmana gidemeyecek hale geldiğini söylerken, mesajları attığı belirlenen kişi hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baladın, yaşadığı korku nedeniyle antrenmanlara gitmekte zorlanmaya başladı

Baladın, yaşadığı korku nedeniyle antrenmanlara gitmekte zorlanmaya başladı

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Milli voleybolcu Hande Baladın'a geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından taciz içerikli mesajlar gelmeye başladı. Birden fazla kullanıcı tarafından gelen aynı mesaj içerikleri sonrası büyük bir paniğe kapılan genç voleybolcu Hande Baladın, yaşadığı korku ve tedirginlik nedeniyle antrenmanlara gitmekte zorlanmaya başladı. Sesli ve görüntülü mesajlarda genç sporcuya gönderilen, 'Seni seviyorum Handem, gidelim buradan. Kaçalım bitanem, Handem, Sen benimsin. Benim olacaksın' mesajlarının sürekliliğinin artması ardından milli voleybolcu Hande Baladın suç duyurunda bulundu.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Bana karşılık verdiği için mesajlarıma devam ettim"

"Bana karşılık verdiği için mesajlarıma devam ettim"

Soruşturma kapsamında sosyal medya kullanıcısı 31 yaşındaki bir üniversitenin son sınıf Hukuk fakültesi öğrencisi Sergen G.'ye ulaşıldı. İfadesi alınan üniversiteli, sosyal medya hesaplarının sahibi olduğunu kabul etti. Sergen G., şunları söyledi:

'Ben Hande'yi milli sporcu olduğu için tanırım. Kendisine ulaşmak için çeşitli kullanıcılar oluşturup kendisine mesaj attım. Benim attığım mesajlar sonrası beni engellemedi. Engellemediği gibi attığım mesajlara karşılık gelen video ve fotoğraflar paylaştı. Paylaşımları sonrası benden hoşlanmaya başladığını düşündüm. Bu durumu ciddiye aldım. Bana karşılık verdiği için mesajlarıma devam ettim. Kendisine attığım mesaj halen durmaktadır. Beni reddetmiyor'

Mesajları atan kişi hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Mesajları atan kişi hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Cumhuriyet savcısı Kerem Ali Yakut tarafından milli voleybolcuyu attığı cinsel içerikli mesajlarla taciz eden ve sürekli mesaj atarak huzur ve sükûnunu bozan genç hakkında, 'Cinsel Taciz ve Kişilerin Huzur sükununu bozma' suçundan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
68
30
9
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

ne pislik itlerin donemine denk geldik abidin?kimyasal alfa hadim tek kurtulus.

jamiryo jamiryo

bu andavallar acaba bu insanların suç duyurusunda bulunabileceğini, hapis cezası alabileceğini tahmin edemiyor mu, ya da tahmin edebilse bile bu denli kendin... Devamını Gör

Enkidu An

Suç duyurusu olsa bile akp deki ağababaları içeri attırmayacağını biliyor bu sapıklık saldırganlık o yüzden.

KumdanKum

Böyle tipler kızdığında bile mutlu oluyor en iyisi hiç muhatap olmayıp engeli basmak... ortalık ruh hastası dolu.