Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu En İyiler Arasında Yer Aldı

Hamzaoğlu En İyiler Arasında Yer Aldı

Enver K.
16.10.2015 - 17:58

Galatasaray Kulübü, resmi siteden teknik direktör Hamzaoğlu'nun 30. maçlık performansı hakkında bilgi paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, milli maç arasından önce oynanan Medipol Başakşehir müsabakasıyla Süper Lig’de takımının başında 30. kez sahaya çıktı.

Ligdeki 30. maçında 21 kez takımıyla galibiyet sevinci yaşayan başarılı teknik adam, Galatasaray’ın başında %70’lik bir galibiyet oranı yakalamış oldu. Bu süreçte yalnızca üç kez mağlup gören Hamzaoğlu, soyunma odasına altı beraberlikle gitti. Sarı-kırmızılı takımında Hamzaoğlu ile lig maçlarındaki mağlubiyet oranı ise %10’da kaldı: 30 maç, 3 yenilgi.

3 TAKIMI YENEMEDİ

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray ile ligde karşılaştığı 18 rakipten 15’ine karşı en az bir kez kazandı. Yalnızca Bursaspor (2-2), Fenerbahçe (0-1), Osmanlıspor (1-2) önünde üstün tarafta yer alamayan Hamzaoğlu, geçen sezon galibiyet yaşayamadığı Trabzonspor karşısında bu sezon 1-0 kazanan ve Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden takımın teknik direktörüydü.

Hamzaoğlu, Galatasaray adına son 30 yılda görev yapan teknik adamlar arasında, ligdeki ilk 30 maç üzerinden yapılan değerlendirmede ise en başarılı dört isim arasında yer alarak ayrı bir sınıfa yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın