Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Alkan Kimdir? Hamdi Alkan Nerelidir, Kiminle Evlidir?

Hamdi Alkan Kimdir? Hamdi Alkan Nerelidir, Kiminle Evlidir?

Taha Çiftçi
06.05.2022 - 13:46 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 23:14

Güldürü sanatının ustalarından biri olan, bir dönem televizyonlarda yaptığı şovlarla milyonları güldüren Hamdi Alkan biyografisi merak ediliyor. 90'lı yılların başında TRT ile başlayan şov dünyası macerasında 90'ların tamamına damga vuran ve güldürü ustalarından biri olarak Hamdi Alkan, son yıllarda yaptığı evlilikle de gündeme gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamdi Alkan Kimdir? Nerelidir?

Hamdi Alkan Kimdir? Nerelidir?

15 Temmuz 1967 Antakya (Hatay) doğumlu olan Hamdi Alkan Türk tiyatrocu ve şov ustasıdır. Antakya'nın Döver Köyü'nde dünyaya gelen Alkan, 6 kardeşin en küçüğü olarak kalabalık bir ailede dünyaya gözlerini açmıştır.

İlk ve ortaöğretimini Antakya'da tamamlayan Alkan, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü 12 senede bitirdi. 

Televizyon dünyasına ilk adımı 1990'ların başında TRT'de atan Alkan, bu esnada Yalçın Menteş, Gafur Hüner gibi usta isimlerle çalışma şansı elde etti. Hamdi Alkan uzun bir süre TRT'ye skeçler ve komedi programları hazırladı. Bir dönem yaptığı 'Öz Ofsayt' adlı program dönemin en çok gülünen yapımları arasına girdi.

Reyting Hamdi Dönemi

Reyting Hamdi Dönemi

Hamdi Alkan'a şöhreti getiren ve uzun süre devam eden Reyting Hamdi adlı program 1995 yılında yayınlanmaya başladı. Usta oyuncularla çeşitli karakterler yaratıp, bunların skeçlerini oynayan Hamdi Alkan'ın bu programı hala en çok gülünen ve hatırlanan programlar arasındadır.

Reyting Hamdi döneminin ardından Yumurcak TV adıyla ATV'ye 36-37 haftalık bir çocuk mizah programı yapan Hamdi Alkan, 2004 yılında bizzat kendi projesi olan 'Türkiye'nin Yıldızları' adlı yarışmayla bir kez daha ekranlara hükmetti.

2007 yılında senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' adlı sinema filminin de yönetmenliğini yapan Hamdi Alkan, 2009 yılında da 'Dersimiz Atatürk' adlı sinema filminin yönetmenliğini yaptı.

Hamdi Alkan Kiminle Evlidir?

Hamdi Alkan Kiminle Evlidir?

Oyuncu sadece başarılı yapımları veya çok güldüren programları ile değil, evlilik ve aşk hayatıyla da gündemde kaldı. 1989 yılında evlendiği Canan Hoşgör ile uzun süre evlilik yaşayan, bu evlilikten de Zeynep ve Ayşe adlı iki kızı olan Alkan'ın bu evliliği 1999'da bitti. Fakat 2006 yılında Canan Hoşgör ile tekrar evlendi.

İkinci kez de işler Alkan-Hoşgör çifti için yolunda gitmeyince ikili 2012 yılının Mart ayında boşandı. 24 Nisan 2014 tarihinde Hamdi Alkan, Roma'da Selen Görgüzel ile evlilik gerçekleştirince bir kez daha magazin gündemine oturdu.

Bu evliliği de uzun sürmeyen Alkan, 2022 yılının Mart ayında Selen Görgüzel'den ayrıldı. Şu an Hamdi Alkan bekar durumdadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın