Görüş Bildir
Haberler
Hamburgerini Yap, Hangi Ünlü İle Ruh İkizisin Söyleyelim!

etiket Hamburgerini Yap, Hangi Ünlü İle Ruh İkizisin Söyleyelim!

Yapacağın hamburgerin içine koyduğun malzemelere göre seninle ruh ikizi olan ünlüyü söylüyoruz. Bakalım senin ruh eşin hangi ünlü?

Testi çöz ve öğren! 

1. Cinsiyetini öğrenelim

2. Hangi hamburger ekmeğini kullanırdın?

3. Ne tür et kullanırdın?

4. Üstüne peynir koyalım :)

5. Hangi sosu kullanırdın?

6. Olmazsa olmaz malzemelerini de seç!

7. Son olarak yanına ne alırdın?

Demet Özdemir!

Demet Özdemir!

Etrafında oldukça tanınan birisin. Sevenin olduğu kadar seni çekemeyenler de var. Hamburgerinin içine koyduğun malzemelere göre yemeyi sevip ama fit kalmayı başaranlardansın!

Aslı Enver!

Aslı Enver!

Sen gerçek bir hanımefendisin! Sadeliğe önem veriyorsun ve senin için karmaşık gelen şeyleri denemekten çekiniyorsun. Dışarıdan bakan biri için  çekingenliğin ürkeklik olarak algılansa da aslında bu doğruluktan şaşmayan biri olduğunu gösteriyor.

Can Yaman!

Can Yaman!

Yaptığın seçimlerden belli oluyor ki hep farklı tatları, farklı heyecanları arayan birisin. Eğlenmekten ve eğlendirmekten büyük haz duyuyorsun. Bazen patavatsızlık yapsan da ortamların aranılan kişisisin!

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

Kendine has bir tarzın olduğu yaptığın hamburgerden belli! Düzenli olmak yerine tatlı dağınıklığı tercih edişin seni yansıtan en önemli özelliklerinden biri. Kimi zaman acı ve hüzün taşırken, kimi zaman da en renkli halini insanlara göstermekten çekinmiyorsun.

Nesrin Cavadzade!

Nesrin Cavadzade!

İçindeki arabesk tarafını gizleyemiyorsun. Sert bakışlarının altında oldukça havalı biri olduğun belli. Kimileri senin için 'yürüyen ego' yakıştırması yapsa da çekiciliğinin farkındasın ve bunu kullanmayı seviyorsun.

Aras Bulut İynemli!

Aras Bulut İynemli!

Hayatında kendi benliğini bulmuşsun. Yaşından daha olgunca hareket ediyorsun! Agresif mizacının altında oldukça uysal bir görüntün var. Arada bir duygularının terazisi şaşsa da seni her halinle seviyorlar.

Haluk Levent!

Haluk Levent!

Sen herkesin en iyi dostusun! Hamburgerinde tercih ettiğin malzemeler senin ne kadar doğal, sade biri olduğunu kanıtlıyor adeta. Ayrıca son zamanlardaki yardımseverliğin insanların gözünde seni güvenilir kılıyor.

Tolga Sarıtaş!

Tolga Sarıtaş!

En sansasyonel hamburger senin! Sana karşı kim hata yaparsa yapsın affetmiyorsun! Bu sert kişiliğinin altında, yakın çevrendeki arkadaşlarını korumak için elinden gelen her şeyi yapan, özverili birisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
115
85
43
27
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Aslı Enver! Sen gerçek bir hanımefendisin! Sadeliğe önem veriyorsun ve senin için karmaşık gelen şeyleri denemekten çekiniyorsun. Dışarıdan bakan biri için ... Devamını Gör

otaku girll

senle de aynı UwU

sena sena

serenay, zaten hastayım ona

Ben ben

demet özdemir