Görüş Bildir
Haberler
Halil Sezai'nin Avukatlarından Tahliye Talebi: Komşusu Elinde Baltayla Şarkıcının Bahçesine Gelmiş

Halil Sezai'nin Avukatlarından Tahliye Talebi: Komşusu Elinde Baltayla Şarkıcının Bahçesine Gelmiş

Batuhan
25.09.2020 - 15:41

Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanan Halil Sezai'nin avukatları dosyaya yeni görüntüler sundu. Görüntülerde şiddet gören Meriç'in Sezai'nin bahçesine baltayla geldiği görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp eden Halil Sezai, geçtiğimiz hafta çıkarıldığı mahkemece 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanmıştı.

Hüseyin Meriç'in baltayla Sezai'nin evinin bahçesine geldiği görüntüler sunuldu

Hüseyin Meriç'in baltayla Sezai'nin evinin bahçesine geldiği görüntüler sunuldu

Sezai'nin avukatları Ahmet Gürel ve Mustafa Can Güler, Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak tutuklama kararına itiraz etmiş ve müvekkili hakkındaki tutuklama kararının kaldırılarak tahliyesine karar verilmesini talep istemişti. Avukatlar son olarak Hüseyin Meriç'in baltayla Sezai'nin evinin bahçesine geldiği görüntüleri dava dilekçesinde sundu.

"Mağdur taraf yargıyı yanıltma çabasında"

"Mağdur taraf yargıyı yanıltma çabasında"

Halil Sezai'nin itiraz dilekçesinin detayları ortaya çıktı. Tutuklama kararının hukuka aykırı olduğunun belirtildiği dilekçede, 'Müvekkil ile müşteki arasında yaşanan olaya ilişkin kamera kayıtlarının tamamı müşteki tarafça dosyaya sunulmuş olup, sunulan görüntülerde atlamalar, kesilmeler ve ses kısması mevcuttur' denildi. Mağdur tarafın yargıyı yanıltma çabası içinde olduğu öne sürüldü.

Elinde baltayla bahçede beklemiş 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan yeni görüntüler ortaya çıktı. Olaydan sonra 15 Eylül gecesine ait görüntülerde, Hüseyin Meriç'in elinde baltayla bahçede beklediği, bu sırada yanına iki kişinin geldiği, birlikte beklemeye devam ettikleri, ardından diğer şahısların yaşlı adamın yanından ayrıldıkları ve Meriç'in bir süre daha tek başına beklemeye devam ettiği yer alıyor.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
17
11
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Nerede o ilk duydukları dedikoduyla ortaya çıkıp bilip bilmeden adam linçleyerek vicdan temizleyen gerizekalı tayfa?

Tayyar yarar

Deme oyle rumuzlunun yazdigini oku

lilithtrinity

gereksiz duyar kasıldı bu konuda. amca hem sarhoş hem manyak, halil de az değil de işte neyse. iki tarafta hatalı işte

pazartesi

Tekrar söylüyorum: bir insanın şerefsiz olması yaşla alakalı bir şey değildir. 65 yaşındaki de bir pislik olabilir. Hoş mu göreceğiz yaşından dolayı. bir ins... Devamını Gör