Görüş Bildir
Haberler
Hakkari'de Şehit Sayısı 4'e Yükseldi...

Hakkari'de Şehit Sayısı 4'e Yükseldi...

Deniz Gök
17.09.2016 - 12:21 Son Güncelleme: 18.09.2016 - 12:13

Hakkari’nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Çatışmada 5 teröristin de ölü ele geçirildiği bildirildi. Yaralı askerlerden biri daha bugün tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu ve Hakkari'deki şehit sayısı 4'e yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre çatışma, saat 11.00 saralarında merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Ağaçdibi Köyü kırsal kesiminde meydana geldi. 

Operasyona çıkan askerler, bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. 

5 teröristin ölü ele geçirildiği çatışmada yaralanan askerler Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 asker daha şehit oldu...

1 asker daha şehit oldu...

Arşiv

Operasyonların sürdüğü Hakkari'de dünkü çatışmada yaralanan askerlerden biri kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Hakkari'de dünden bu yana verilen şehit sayısı 4'e yükseldi.

Geçtiğimiz günlerde Tendürek'te 10 şehit verilmişti

Geçtiğimiz günlerde Tendürek'te 10 şehit verilmişti

Başbakan Yıldırım, Tendürek saldırısında şehit olan 2 askerin cenaze törenine katılmıştı

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 gün önce Tendürek Dağı'nın eteklerindeki korucu noktalarına yapılan saldırı sonucu 7 korucu ile 1 uzman çavuş, 1 jandarma er ve bir emekli köy korucusu şehit düşmüştü. 

Saldırıda 3 asker ve 2 vatandaş da yaralanmıştı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Her PKK'lıyı sınır dışı veya gebertilmesi gerek ve bundan sonra sınırlara duvar yapılmalıki geri dönemesinler........ Benim tahminim Türkiyede en az 10 milyo... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Tahmini olarak Türkiyede 14-16 milyon Kürt var ve her zaman artıkça artıyor

ölen öldüğüyle kalıyor aq bu adamlar kahraman ya az askerimize saygı göstersek öyle 1 dk haberlerde şehit oldular geçiştirmesek ne bilim filmdir anıttır süre... Devamını Gör

Bir Susman Lazım

1 de olsa, 5 de olsa fark etmez... Her şehit, bu vatanın bir parçası. Millet yine alışmaya başladı. "Ay yine şehit vermişiz, yazık."tepkisinin ardından herke... Devamını Gör