Görüş Bildir
Haberler
Hakan Şükür Amerika'ya Taşınmış

Hakan Şükür Amerika'ya Taşınmış

ATKN
16.06.2016 - 13:04 Son Güncelleme: 16.06.2016 - 16:50

Eski milletvekili Hakan Şükür hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması bugün başladı. Hakan Şükür'ün avukatı, Şükür'ün Amerika’ya taşındığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Hakan Şükür'ün, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına müşteki Recep Tayyip Erdoğan ile sanık Hakan Şükür katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. 

Mahkeme hakimi Meral İzgi, sanık Hakan Şükür’e çıkarılan davetiyenin, sanığın taşınması nedeni ile bila tebliğ edildiğini söyledi. Bunun üzerine söz alan Hakan Şükür’ün Avukatı Ali Onur Güncel, “Müvekkilim Amerika’ya taşınmıştır. Esasında soruşturma aşamasındaki savunması ile yetinilmesi mümkündür. Mahkeme aksi kanaatte ise müvekkil ile irtibata geçip Amerika’daki adresini dosyaya sunacağız” dedi.

Hakim, adresin gelecek celseye kadar bildirilmesi için süre verdi

Hakim, adresin gelecek celseye kadar bildirilmesi için süre verdi

Ardından mahkeme hakimi, Şükür’ün Avukatı Günçel’e müvekkilinin Amerika’daki adresini gelecek celseye kadar bildirmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemi

1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili İdris Kurt tarafından hazırlanan iddianamede, Hakan Şükür’ün 15 Şubat 2014 tarihinde Twitter hesabı üzerinden attığı tweette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği belirtiliyor. 

İddianamede, Şükür’ün “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
52
32
29
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mortal Dance

Akıllı insan işte adaletsiz, yobaz, geri kafalı ve cahil insanların çoğunlukta olduğu ve asalaklar tarafından yönetilen bir ülkede kim kalmak ister ki? Bende... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

adalet olmayan bir ülkede niye kendini bile bile ateşe atsın. iyi yapmış

Ozan ASAN

İyi yapmış. Bu boktan sistemde yargılanmaktansa(!)..