Görüş Bildir
Haberler
Hakan Akkaya Kimdir, Kaç Yaşında? Hakan Akkaya'nın Hayatı ve Kariyeri

Hakan Akkaya Kimdir, Kaç Yaşında? Hakan Akkaya'nın Hayatı ve Kariyeri

Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın hayatı merak konusu oldu. 'Bugün Ne Giysem', 'İşte Benim Stilim' gibi moda programlarında jüri üyeliği yaparak geniş kitleler tarafından tanınan Akkaya, tasarımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlülerin modacısı olarak bilinen Hakan Akkaya'nın “Hang by Hakan Akkaya” adlı kendi markası da bulunuyor. Dünyaca ünlü modacı Hakan Akkaya birçok ünlü ismin modacılığını da yapıyor. Peki, Hakan Akkaya kimdir? Hakan Akkaya nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Akkaya Kimdir?

Hakan Akkaya Kimdir?

Ordu doğumlu Hakan Akkaya, 23 Temmuz 1982 yılında dünyaya geldi. Maddi durumu oldukça iyi bir ailenin çocuğu olan Akkaya'nın bir kız kardeşi vardır. Babasını 21 yaşındayken kaybeden ünlü modacı Hakan Akkaya, lise eğitiminin ardından Ankara'ya gitti. Lisans eğitimine Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde başlayan Akkaya, moda tasarımcı olmak istediğine karar verip okuldan ayrıldı. Ardından İstanbul'a taşınarak İstasyon Sanat Merkezi, Moda Tasarımı Bölümünde moda eğitimi almaya başladı.

Hakan Akkaya'nın Kariyeri

Hakan Akkaya'nın Kariyeri

Hakan Akkaya, 21 yaşında moda kariyerine başladı. İlk işi Batik Örme olan Akkaya, Sarar, Boyner Holding gibi markalarla çalışmaya başlayarak kariyerinde hızlıca yükseldi. Ardından GFabrika markası adına çalışmaya başlayan modacı, 2005 yılında Nişantaşı’nda home ofis olarak “Hang by Hakan Akkaya” adında kendi markasını yarattı. 

Dünyaya açılan ünlü modacı, şu an birbirinden ünlü isimlerle çalışıyor.

Moda Programlarında Jüri Üyeliği Yaptı

Moda Programlarında Jüri Üyeliği Yaptı

Hakan Akkaya, “Bugün Ne Giysem” adlı moda programında İvana Sert ve Uğurkan Erez ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır. Ayrca 'İşte Benim Stilim' adlı moda programında ve çeşitli programlarda da boy göstermiştir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın