Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Magazin Bombaları

Haftanın Magazin Bombaları

Onedio Medya
15.02.2014 - 15:08 Son Güncelleme: 15.02.2014 - 16:08

Haftanın Magazin Bombaları

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları Sabah.com.tr'ye değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

FULYA UGAN / Sabah.com.tr

ÇAĞATAY İLE SERENAY'IN İLİŞKİSİ PARAVAN MI?

Adı rol arkadaşı Çağatay Ulusoy'la anılan Serenay Sarıkaya'nın hâlâ eski sevgilisi Murat Süğlün'ün evinde kaldığı ortaya çıktı. Evli ve çocuklu Süğlün'den ayrıldıktan sonra Ulusoy'la birliktelik yaşamaya başlayan Sarıkaya, kirasını Süğlün'ün ödediği Levent'te bulunan bir rezidansın ikinci kattaki dairesinde kalmaya devam ediyor. Evin kirasının aylık 6 bin dolar olduğu öğrenildi.

Serenay neden eski sevgilisinin kirasını ödediği bir evde kalıyor? Bu durumun, şimdiki sevgilisi Çağatay ile aralarında bir sorun oluşturmaması biraz garip değil mi?

Eğer bu haber doğruysa akıllara 'Çağatay ile Serenay'ın ilişkisi paravan mı?' sorusu geliyor. Bu ikili hakkında aşk yaşıyorlar haberleri çıktığında ilk aklıma gelen dizinin reklamını yaptıkları düşüncesiydi. Diğer düşüncem ise bu ilişkinin bir paravan olduğu yönündeydi. Serenay'ın Murat Süğlün ile yaşadıklarını herkes duydu. Şimdi eğer Serenay, Süğlün'ün kirasını ödediği bir evde kalıyorsa demek ki halen beraberler. Çağatay'ın sevgilisinin eski sevgilisinin kirasını ödediği bir evde kalmasına sessiz kalacağını hiç düşünmüyorum. Demek ki Çağatay-Serenay aşkı Serenay-Murat aşkını gizlemek için uydurulmuş bir şey. BURCU'YU KARARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM

Burcu Esmersoy ile geçen yıl New York'ta nişanlandığı Sami Kiresepi ayrıldı. Ünlü sunucunun doğum günü olan 2 Ekim'de evlenmeyi planlarken düğünü 2014 yazına erteleyen çift, bu kez erteleme yerine iptal kararı aldı. Esmersoy, Kiresepi'nin nişanda taktığı 150 bin dolar (yaklaşık 300 bin lira) değerindeki 6 karatlık pırlanta yüzüğü de iade etti. Sunucu, son zamanlarda yüzüğü neden takmadığını soran gazetecilere 'Spora giderken ve çalışırken takmıyorum' diye yanıt veriyordu. Ünlü sunucu, düğün için New York Madison Avenue'deki Vera Wang mağazasından gelinlik siparişini bile vermişti.

Geçtiğimiz hafta çiftin evlilik sözleşmesi yaparsa ileride bunun ilişkilerine zarar vereceğini, yol yakınken ayrılmaları gerektiğini söylemiştiniz ve bu sözlerinizin üzerinden çok geçmeden ayrılık haberi geldi. Çiftin ayrılık kararında Kiresepi'nin 'Evlendiğimizde bu kadar yoğun çalışmanı istemiyorum' sözlerinin etkili olduğu, Esmersoy'un da tercihini 17 yıllık kariyerinden yana kullandığı da konuşuluyor. Bu ilişkinin bitiş nedeni Esmersoy'un yoğun tempoda çalışması mı evlilik sözleşmesi mi?

Eğer Burcu geçen hafta söylediklerimi okuduysa ve bu kararı o yüzden aldıysa tebrik ediyorum onu. Doğru bir hareket yaptığına inanıyorum. Evlilik sözleşmesiyle evlilik yürür ama evlilik sözleşmesi şartıyla yürümez. Ayrıca geçen hafta da söylemiştim. Yapılan son araştırmalarda, evlilik sözleşmesi yapan çiftlerin evliliklerinin çok kısa sürdüğü ortaya çıkmış. En ufak bir kavgada sözleşme konusu açılıyor ve çiftler bu yüzden boşanmaya karar veriyormuş. İlk başta kabul ettikleri bir şeyi daha sonra içlerine sindiremez oluyorlarmış. Kolay değil tabi bu sözleşme mevzusunu kaldırabilmek. Güven sarsıcı bir olay. Burcu ile Sami'nin ilişkisinin son zamanlarda çok zorlama gittiğini düşünüyordum. Sanki evlilik kararı aldılar diye mecburen sürdürüyorlarmış gibi bir halleri vardı. Evlenselerdi sürpriz olurdu bence. Ayrılık kararında iş yoğunluğundan bahsedilmiş ama ben buna inanmıyorum. Sonuçta Burcu 24 saat çalışan bir insan değil. Öyle bile olsa Sami'nin buna anlayış gösterecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Yetiştiği çevre itibariyle bunu anlamayacak biri değil sonuçta. Bir şekilde bu iş durumunu idare ederlerdi. O yüzden ayrılık kararının bu iş meselesi yüzünden olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. EVLİLİK TEKLİFİ ALAMAYACAK

Özge Ulusoy-Hakan Baş çifti, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen çiftten Ulusoy, 'Evlilik var mı?' sorusuna 'Teklif yok ki evlilik olsun' diyerek sevgilisine mesaj yolladı.

Daha önce Ulusoy'un evlilik baskıları yüzünden ayrılan çift, yeniden barışınca bu konuyu rafa kaldırmıştı ancak ünlü manken beklenti içinde. Hakan Baş'ın evliliğe bakışında bir değişiklik olmuş olabilir mi? Yoksa bu istek sadece Ulusoy'da mı var?

Daha önce de söyledim, bu istek her zaman Özge Ulusoy tarafından geliyor. Bundan önceki ilişkilerinde de evlilik isteği hep ondan gelmişti. Her ayrılığının arkasından 'evlilik yolunda ilerlerken ayrıldı' haberi yapıldı. Özge ilişkilerine evlilik odaklı yaklaşıyor. Ancak sürekli hüsrana uğruyor. Hakan Baş'ın da Özge ile evleneceğini düşünmüyorum. Özge her seferinde evlenmek istediğinin mesajını veriyor ama karşı taraf bunu alıyor mu almıyor mu bilemem. Ama şunu duydum; Hakan ile Özge'nin ilişkisi çok iyi gidiyormuş. Hakan gerçekten Özge'ye çok değer veriyormuş ve çok seviyormuş. Özge de ona yoğun duygular besliyor. Allah bozmasın ama ben bu ilişkinin nikâh masasına gideceğini düşünmüyorum. EVLİLİKLERİ ALİŞAN YÜZÜNDEN Mİ BİTTİ? Geçen ağustosta nikâh masasına oturan Tolga Güleç ve oyuncu eşi Yeliz Şar boşanma kararı aldı. Aralarında kıskançlık krizi yaşandığı iddia edilen ve sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkartıp, düğün fotoğraflarını silen Güleç ve Şar çiftinin avukatı Mahir Işıkay, bir açıklama yaptı. Avukat Işıkay açıklamada, 'Müvekkillerim Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti, farklı şehirlerde devam eden işlerinin yoğunluğu, aralarına giren mesafeden kaynaklı görüşememe ve aile birliğinin devamını sağlayamama nedenleriyle karşılıklı anlaşarak boşanma kararı almışlardır' cümlelerine yer verdi. Yeliz Şar, kıskançlık krizi iddialarının ardından Twitter'da şu açıklamayı yaptı: 'Kıskançlık krizi asla söz konusu değildir. Birbirimizden uzun süredir ayrı kaldık. Evliliği yaşayamadan saygı çerçevesinde bitmiştir. Eşimi çok sevdim her zaman güvendim. Kıskançlık, üçüncü şahıs asla söz konusu değil.'

Her fırsatta birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini söyleyip, sosyal medyada ilan-ı aşk eden çift, ne oldu da bir anda boşanma kararı aldı? İddialardan biri Güleç'in, rol aldığı dizinin çekimleri için Mardin'de bulunması nedeniyle aralarına giren mesafe. Diğer iddia ise, Yeliz Şar'ın bir mekânda karşılaştığı eski sevgilisi Alişan'a selam vermesinin eşini çıldırttığı ve ikilinin evliliğini bu tartışma sonrası bitirme kararı aldığı yönünde. Sizce sürpriz boşanmanın ardında ne var?

Bir selamdan dolayı evlilik bitmez. Bu evliliğin Yeliz Alişan'a selam verdi diye bittiğini kesinlikle düşünmüyorum. Bu kadar da basit değildir. Boşanma kararının nedeni büyük ihtimal aralarındaki mesafedir. Ancak dizi teklifi geldiği zaman araya mesafe gireceğini biliyorlardı. Sonuçta ikisi de oyuncu. Son zamanlarda çok fazla duyar olduk boşanma mevzularını. Özellikle de 1 yılı doldurmamış çiftlerin evliliklerinin bittiğini görüyoruz. Ben bu ilişkilerin bitme nedeninin çok çabuk alınan kararlar yüzünden olduğunu düşünüyorum. En ufak bir tartışma sonucunda ayrılık kararı alıyorlar. Evlilik kararını erken alıyorlar. Daha birbirlerini tam tanımadan bu işe giriştiklerinden, sonrasında farklı yönlerini gördüklerinde de sonuç boşanma oluyor. Her ikisi için de hayırlısı olsun. BOŞANMA NEDENİ ÜÇÜNCÜ BİR ŞAHIS MI?

Gökhan Güney, 40 yıl önce evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney'den tek celsede boşandı. Sanatçı, Anadolu Adalet Sarayı Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde 'Evlendiğimizden beri var olan karakter uyumsuzluğu, üç çocuğumuz olmasına ve evlendiğimizden bu yana 40 yıl geçmesine rağmen giderilememiştir. Bundan böyle karı-koca olarak birlikte yaşamamız da mümkün değildir' dedi. Geçtiğimiz perşembe günü görülen ve her iki tarafın da katıldığı duruşmada hâkim, aralarında anlaşan Güney çiftinin boşanmalarına karar verdi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0