Görüş Bildir
Haberler
Hafızanı Kaybetsen Bile Asla Unutmayacağın Şeyi Söylüyoruz!

etiket Hafızanı Kaybetsen Bile Asla Unutmayacağın Şeyi Söylüyoruz!

cansu
09.05.2019 - 14:40

Bazen o kadar önemli durumlar, olaylar hafızamıza kazınır ki unutmak hiç de mümkün olmaz. Peki sen, hafızanı kaybetsen bile asla unutmayacağın şeyin ne olduğunu merak ediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçerek başla bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Sabır çeke çeke taşa döndük be! Asla tahammül edemediğin insan tipini söyler misin?

4. Şimdi de bu hayata tutunmanı sağlayan en önemli motivasyonunu söyle bakalım.

5. Pekiii bu dizilerden hangisini daha çok sevmiştin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hadi seni biraz daha yakından tanıyalım. Karakterini kısaca özetleyecek olsan bu ne olurdu?

7. Öz eleştiri vakti! Dürüst olup kendinde en sevmediğin huyunu söyler misin?

8. Boş zamanlarını genel olarak kimlerle veya nasıl geçirmeyi tercih ediyorsun?

9. Maalesef hayat her zaman güllük gülistanlık değil... Bu hayatta seni en çok üzüp sarsacak şey nedir?

10. Son olarak; ünlü düşünürlerin söylediği bu sözlerin hangisinin altına imzanı atardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen, hayatını değiştiren aşklarını asla unutamazdın!

Hamurunda mı var nedir, sen tam bir aşk insanısın. Aşk olmasaydı senin hayatının ne tadı ne tuzu olurdu! İlişkilerinde en önem verdiğin konu ise dürüstlük. Karşındaki insanın en ufak yalanına bile tahammül edemiyorsun. Ama diğer taraftan da çok fedakarsın. O insan gelip senden af dilese hemen yelkenleri koy verirsin. Öyle de yufka yüreklisin işte! Aşk olmadan yapamazsın dediysek de bu mevzu senin için o kadar da basit değil. Birini hayatına hemen almazsın. O insanın sana sonsuz güven vermesi gerekiyor. Ama onu hayatına aldığında da gülüşünden yürüyüşüne kadar her hareketini hafızana kazıyorsun sen. Bu yüzden unutmak senin lügatinde yok. :)

Sen, aileni asla unutamazdın!

Herkes ailesine, sevdiklerine düşkündür tamam ama sendeki sevgi ve bağlılık bambaşka. Bir kere onlarla vakit geçirmeyi diğer bütün eğlencelere tercih edebilirsin. Onlara karşı sorumlukların olduğunu düşündüğün için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun hep. Evet, bu seni zaman zaman yıpratabiliyor ama bunları göz ardı edebiliyorsun. Herkesin sevgisinden şüphe etmeye meyillisin ancak asla ailenden kuşku duymazsın. Çünkü biliyorsun ki sonsuz güvenebileceğin ve sırtını dayayabileceğin tek yer ailen. Ayrıca onlara karşı çok korumacısın. Hatta bu durum, zaman zaman çığırından çıkabiliyor ve her an 'onlara bir şey olursa ben ne yaparım' kaygısıyla kendini yiyip bitiriyorsun. Bu kadar takıntılı olma, kendine zarar veriyorsun. :(

Sen, dostlarını asla unutamazdın!

Bu hayatta herkesin arkadaşları oluyor evet ama sen dostluğun peşindesin. Bir sürü arkadaşının olmasındansa tek bir dostunun olmasını tercih edersin sen. Gerçekten değer verdiğin bir insanla iki kelam etmek, onunla hoş vakit geçirmek belki de seni en mutlu eden şeylerden biri. Hayatına az ve öz insan almak istemenin sebebi de geçmişte dilinin çok yanması aslında. Bir şekilde insanlara kolayca güvenebiliyorsun ve onları kendin gibi sanıyorsun. Bu yüzden yüreğinde ne varsa diline vuruyor ve insanlara kolayca güvenip her şeyi anlatabiliyorsun. Hal böyle olunca sırtından bıçaklayan bıçaklayana. Ee artık iki yüzlü insanlara ne tahammülün var ne de onlara hayatında yer var! Keşke biz de senin gibi böyle dik duruşlu olabilsek...

Sen, en güzel anılarını asla unutamazdın!

Mazinin yeri senin için her zaman ayrı. Bu yüzden geçmişinden hiç kopamıyorsun ve sürekli neler olup bittiğini düşünüyorsun. Sürekli insanların neler dediğini neler yaptığını kafanda evirip çevirip bin kere düşüyorsun. Hatta bazen olmasını istediğin senaryoları yazıp kurguluyorsan bile. Aslında bunun en büyük sebebi, senin için her şeyin değişmesi. Eskisi gibi olan bir şey yok artık sana göre. Ne çocukluğun var artık elinde ne de eski güzel günlerin. Bu yüzden güzel anılarına sıkı sıkı sarılıyorsun sen. Sürekli o anları yad ettiğin için, hafızandan silmek de o kadar kolay değil!

Sen, başarılarını ve başarısızlıklarını asla unutamazdın!

Bu hayatta birçok insan, amaçsız ve bomboş bir şekilde yaşıyor. Ama senin için öyle başıboş ve gayesiz yaşamak tam bir işkence. Bu hayatta senin en büyük motivasyonun başarı. Çalıştığın ortama bile o kadar çok dikkat ediyorsun ki ince eleyip sık dokuyorsun. Ayrıca sorumsuz ve işini aksatan kişilere asla sabrın yok. Neredeyse bütün zamanını çalışmakla geçiriyorsun. Bu yüzden başarısızlığa uğramaya tahammülün yok. Bazen aşırı hırslı oluyorsun ama olsun, bu seni her zaman besleyen ve motive eden bir şey. Sen her zaman çabalayan ve bulunduğun yere tırnaklarınla kazıyarak gelen biri oldun. Bu yüzden etrafında dönen dolaplar, iki yüzlülük seni hiç etkilemez. Çünkü sen hep hedefine odaklanıyorsun ve genelde de tam on ikiden vuruyorsun. Helal olsun sana!

Sen her şeyi unutursun gibi!

Bazı insanlar gerekli gereksiz her şeyi kafaya takar, düşünür. İşte sen asla öyle biri değilsin. Yani fıtratında yok! Sen daha çok kendinle vakit geçirmeyi, eğlenmeyi seven birsin. Öyle boş telaşlara ne ayıracak vaktin var ne de enerjin. Aslında bu hayatta kimseyle derdin de yok senin. İnsanları çok takmıyorsun. Senin hakkında ne dedikleri ne düşündükleri hiç mi hiç önemli değil. Çünkü sen kendini biliyorsun. En önemlisi de bu değil mi zaten. Boş ver kim ne derse desin. Keşke biz de senin gibi olabilseydik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
547
244
70
65
42
29
21
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Hamurunda mı var nedir, sen tam bir aşk insanısın

Mecnun Körfez

"Sen dostlarını asla unutamazdın!" onlar unuttu ya :(

çılgın serseri

olmayan şeyi nasıl unutuyum aq