Görüş Bildir
Haberler
Hafızalarımıza Kazınan Yapımların İnsanı Dertten Derde Sürükleyen Etkileyici Sahneleri

Hafızalarımıza Kazınan Yapımların İnsanı Dertten Derde Sürükleyen Etkileyici Sahneleri

Kumsal
13.03.2023 - 20:24

Filmler ve diziler, biz seyircileri hayatın karmaşasından bir süreliğine kurtarmayı başarıyorlar ancak bazen öyle bir sahneyle karşı karşıya kalıyoruz ki boşluğa düşebiliyoruz. Sizler için sevilen yapımlardan en etkileyici sahnelerden on dört tanesini derledik!👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/marycolussi/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Good Place

1. The Good Place

İzleyen herkesin kendisinden bir parça bulduğu 2020 yılında ekranlara veda eden dizi bize çok şey öğretmişti. Final bölümünde, Chidi ve Elanour'un vedalaşma sahnesi unutulmayacak anlardan biri oldu. Dizinin bittiği gerçeği ile beraber sevdiğimiz karakterlerin serüvenlerini noktaladıklarını görmek kalbimizde buruk bir his bıraktı.

2. Six Feet Under

2. Six Feet Under

Dizi seyirciyi kendine o kadar bağladı ki bitişiyle beraber içimizden bir şeyler kopmasına da neden oldu. Saatler boyunca izlediğimiz, bağ kurduğumuz karakterlerin nasıl öldüklerine tanık olmanın hem acı hem de tatlı tarafları vardı.

3. Killing Eve

3. Killing Eve

Fenomen haline gelen Killing Eve'nin son bölümünde Villanelle, Eve'i kurtarmak için kendini feda etti. Sandığımızın aksine mutsuz bir sona hapsolduklarına tanık olduğumuz final sahnesi sizce de çok sarsıcı değil miydi?

4. Game of Thrones

4. Game of Thrones

Efsane dizinin son bölümünde Tarth'lı Brienne, Jaime Lannister hakkında Beyaz Kitap'a yazdığında tüylerimiz diken diken oldu. Brienne'nin deftere yazdığı şey tam olarak şuydu: 'Kraliçesini korurken öldü.' Ayrıca veda ederken sayfayı okşaması oldukça etkileyici bir detaydı.

5. Lost

5. Lost

Pek bir şey söylemeye gerek yok, sezonlar boyu süren mücadelenin böyle bitmesini hiçbirimiz beklemiyorduk! Jack'in gökyüzünden geçen bir uçağı izlemesinin ardından ölmesi bir neslin travmalarından!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Walking Dead

6. The Walking Dead

Daryl'nin Rick'i bulmak için Carol, Judith ve RJ ile yollarını ayırdığı sahne, hiç şüphesiz kalp sızlatan cinsten. Dizi boyunca bir arada olan ekibin finalde farklı yollara gitmelerini görmek üzücü değil miydi?

7. The Golden Girls

7. The Golden Girls

80'li yılların efsane dizisi, yıllar geçse de seyirciye yansıttığı sıcaklığı kaybetmeyen yapımlardan. Dizi mutlu sonla bitmesine bitti ama Sophia, Blanche ve Rose'un ağlayıp birbirlerine sarıldığı o son görüntü çok yürek burkucu değil miydi?

8. Fleabag

8. Fleabag

Fazla söze gerek yok. Biz susalım, replikler konuşsun! 

'Seni seviyorum.'

'Geçecek.'

9. Gravity Falls

9. Gravity Falls

Yaşadıkları birçok maceranın ardından Dipper ve Mabel'in yazın sonunda evlerine dönerken herkesle vedalaşmasına kalbimizi bırakmadık desek yalan olur. Zaten sevdiğimiz bir yapımın bitmesi yeterince üzücü değilmiş gibi son sahne boğazımızda adeta bir yumru bırakmıştı. 'Gelecek yaz görüşürüz.' yazılı not ekranda belirince hüzünlemeyen oldu mu?

10. Supernatural

10. Supernatural

Dean Winchester'ın ölümüne inanmakta zorluk çektik. Saniyeler geçtikçe hayır kurtulacak, diye kendi kendimizi telkin etsek de öyle bir şey olmuyor.

'Seninle her zaman gurur duydum Sam. Biliyor musun, hep seni örnek aldım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. M*A*S*H

11. M*A*S*H

Hawkeye'ın final sahnesindeki çöküşü desek? Sonunda o otobüste gerçekte ne olduğunu anlaması çok çarpıcıydı. Üstelik Alan Alda'nın bunu tasvir etme şeklinin bizi nasıl etkilediğini de söylemezsek haksızlık etmiş oluruz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın