Görüş Bildir
Haberler
Hadise İle Evlenecek Olan Mehmet Dinçerler Kimdir? Mehmet Dinçerler Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapıyor?

Hadise İle Evlenecek Olan Mehmet Dinçerler Kimdir? Mehmet Dinçerler Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise'yle dünya evine girmeye hazırlanan Mehmet Dinçerler magazin gündemine bomba gibi düştü. Adı Hadise'yle anılan Mehmet Dinçerler'in kim olduğu merak ediliyor. Ünlü bir iş insanı olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce de ünlü oyuncu Hande Erçel ile anılmıştı. Özellikle Hadise'nin hayranları tarafından ''Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?'' sorularının yanıtları aranıyor. İşte o soruların yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şarkıcı Hadise'ye evlilik teklifi etmesinin ardından bir kez daha gündeme gelen Mehmet Dinçerler, Hadise'den evet cevabını aldı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Bir süredir Hadise ile aşk yaşayan iş insanı Mehmet Dinçerler'in kim olduğu merak konusu oldu.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Mehmet Dinçerler aslen Gazianteplidir. Mehmet Dinçerler 34 yaşında ve Oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'sudur.

Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın