Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldırım'la ne Konuştuğunu Açıkladı

Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldırım'la ne Konuştuğunu Açıkladı

Enver K.
08.02.2015 - 00:01 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 00:08

Katıldığı televizyon programında Bülent Yıldrım'la konuşmasının içeriği sorulan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu, konuşmanın içeriğini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, NTV Spor'un canlı yayınına katılarak Bülent Yıldırım'ı neden aradığını ve ne konuştuğunu açıkladı.

Hacıosmanoğlu, 'Yöneticilerin, hakemlerle konuşmasının neden garip olduğunu anlamıyorum. Bizler futbolun içinde olan insanlarız. Neden konuşmayalım. Ben bu işin için içinde olan herkesle konuşurum. Ben federasyon başkanını da daradım daha önce. Bunda bir şey yok. Ama konuşmanın içeriği önemli. Ben Bülent Yıldırım'ı aradığımda iyi niyet dileklerimi ilettim ve aynı dilekleri aldım. Bu tarz konuşmalar hep kapalı kapılar ardında yapılır. Ama ben açıkça çıktım açıkladım. Ben kamuoyuna bunu duyurmasam da kimse bilmeyecekti.

Kendisine konuşmanın içeriği sorulan Hacıosmanoğlu, telefon açıldığında Bülent Yıldırım'a merhaba dedim. O da aynı şekilde karşılık verdikten sonra'Sayın Hacıosmanoğlu siz misiniz' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim. Kendisine 'maç bitince sizin kararlarınız değil, sahada oynanan oyunu konuşmak istiyoruz' dedim. Kendisi de karşılaşmayı hakkaniyetle yönetmek için sahada olacağını söyledi. Ben de kendisine başarı dileklerimi ilettim ve kapattık.

'Bülent Yıldırım'la sabah 11'de konuştum'

İbrahim Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldrıım'la sabah saat 11'de görüştüğünü, ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun saat 3'e kadar hiçbir açıklama yapmadığını belirtti ve 'Eğer hakem Yıldırım, Federasyon'a hemen haber verdiyse Federasyon 4 saat boyunca ne yaptı' diye sordu. Hacıosmanoğlu, Bülent Yıldırım'ın federasyonu arayarak haber verdiğini düşünmediğini de söyledi.

Trabzonspor'a 30 - 40 milyonluk yatırım yaptığını hatırlatan Hacıosmanoğlu, 'Eğer federasyonun görevi ligdeki üç İstanbul takımını üst sıralarda tutmaksa bana bunu söyleyin ben de ona göre hareket edeyim. Neden ben bu kadar harcama yapayım ki takımıma ben şampiyon olamadıktan sonra ya da 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne gidemedikten sonra benim 3. ya da 4. ve ya 5. 6. olmamda bir fark yok ki. Ben yaptığım emeğin karşılığını alamadıktan sonra bu yatırıma gerek yok. Ama dikkat ederseniz hakemin bu akşamki yönetimine herhangi bir yorumda bulunmuyorum' dedi.

Hacıosmanoğlu 'Ben hakem kardeşlerimize kızmıyorum. Onları bu baskı altında tutan yöneticiler kızıyorum. Milli takımımız bu yüzden başarısız. Benim takımıma hakem hatalarından kaybettiğimiz puanların yarısını verseler, diğer takımlara bakmıyorum bile, bana o puanların yarısını verseler benim takımım daha iddialı olacak.' dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçeli yöneticilerin hakemin kendi lehlerine karar vermedikleri için bu denli tepkili olduğunu ve bu tarz açıklamalara güldüğünü söyledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın