Görüş Bildir
Haberler
Güzel Ve Kalıcı Bronzluk İçin Öneriler

Güzel Ve Kalıcı Bronzluk İçin Öneriler

Melda Köksal
05.06.2014 - 13:46 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 15:05

Güzel ve kalıcı bronzlaşmak için bitkisel yağlardan faydalanabilir ve birkaç noktaya dikkat ederek güneşin zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz.

Yaz tatilinizden bir ay öncesinden başlayarak, içerisinde A vitamini bulunan sebze ve meyveleri daha sık tüketmeye özen gösterin. A vitamini, güneşten gelen, UV-B ışınlarının etkisine karşı koruyucu bir etkiye sahiptir. Havuç, ıspanak, kavun, biber, kabak, kayısı, maydanoz, erik, domates, brokoli, portakal ve lahana da oldukça bol miktarda A vitamini bulunur.

Eğer çok beyaz bir tene sahipseniz, güneşe direkt maruz kaldığınızda lekelenme sorunu yaşayabilirsiniz. Bu yüzden güneşe çıkmadan önce bir dermatoğa görünerek, cilt tipinize uyan güneş kremleri edinin. Güneşten koruyan kremi güneşe çıkmadan 30 dakika önce sürün. Güneşe çıkacağınız ilk günlerde yüksek faktörlü koruma kremleri kullanın, zamanla faktörü düşürün.

Suda güneş ışınları cildinize daha fazla yansıyacağından dolayı, suya girmeden önce güneş kreminizi tekrardan sürün.

Bronzlaşmak İçin Bitkisel Yağ Karışımları

Ceviz yağı, Kakao yağı, Kayısı yağı birebir oranda birbirine karıştırın. Güneşe çıkmadan ya da daha sonra, tüm vücuda uygulayabilirsiniz. Havuç yağı, Fındık yağı, Badem yağı yine aynı şekilde birebir oranlarda karıştırın ve tüm vucudunuza güneş öncesi ve sonrası uygulayın.

haber kaynağı:stilveyasam.com/güzellik-bakım

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın