Görüş Bildir
Haberler
Güzel Havalarda İlişkinizi Her Zamankinden Daha Samimi Hale Getirmek İçin Yapabileceğiniz 11 Aktivite

etiket Güzel Havalarda İlişkinizi Her Zamankinden Daha Samimi Hale Getirmek İçin Yapabileceğiniz 11 Aktivite

Lunami
15.08.2022 - 23:46

Orhan Veli'ye olduğu gibi bu güzel havalar size ne yapar bilemiyoruz ama partnerinizle samimiyetinizi daha da artırabilecek olan on bir aktivitenin ne olduğunu biliyoruz! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Havalar güzelken piknik yapmak olmazsa olmaz

Hem klasik hem de klişe olarak sayılan piknik, partnerlerin samimiyeti arttırmasında büyük rol oynayan bir aktivite. Aslında piknik yapmak oldukça eğlenceli ve insanların kaynaşmasına ortam hazırlayan bir etkinlik. Yemek hazırlamak, piknik yeri seçmek, piknik sırasında güzel havanın tadını partnerinle birlikte çıkarmak...

2. Tarihi yerleri gezin

Yeni yerler keşfetmek, tanımak evde geçirilen zamanın acısını çıkarmak için çok iyi bir aktivite. Partnerinizle birlikte yeni anılar biriktirip bu anları fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirerek aranızdaki samimiyetin güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu tarihi yerlerin illaki çok uzak ya da çok popüler olmasına gerek yok partnerinizle ortak bir paydada buluştuğunuz bir mekan olabilir.

3. Kamp yapın

Huzurlu bir kaçamak için kamp yapmak mükemmel bir fırsat. Genelde kamp denilince akla ilk yeşillik veya bir deniz kenarı gelse de aslında birçok alan kamp yapmaya müsait. Doğayla iç içe bir yerde veya arka bahçenizde yapmak size kalmış önemli olan partnerinizle birlikte olmak…

4. Festivale katılın

Festivaller insanı bambaşka bir ruha sokan mekanlardan bir tanesi. Sayısız eğlence barındıran festivallerde ister partnerinizle festival bünyesindeki çeşitli oyunlara katılın ister konserlere. Birlikte samimiyetinizi arttırmanın en eğlenceli yolu!

5. Sokak lezzetlerini keşfedin

Güzel havaların belki de en büyük avantajı cadde ve sokaklarda satılmaya başlanan birbirinden lezzetli sokak yemekleridir. Sokak lezzetlerinin bir artısı partnerinizle beraber yemeyi olanaklı kılan opsiyonlarının olması diyebiliriz. Bir taşla iki kuş vurmak hiç bu kadar lezzetli olmamıştı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğa yürüyüşüne çıkın

Özellikle de büyük şehirlerde yaşayan partnerler için belki de olmazsa olmaz aktivitelerden biri de yürüyüşlere çıkmaktır. Bol oksijenli doğa yürüyüşü esnasında partnerinizle olan yakınlığınızı arttırarak muhteşem bir atmosferin keyfini de çıkarabilirsiniz.

7. Günübirlik bir seyahat çıkın

Hem kısa seyahatleri deneyimlemek hem de partnerinizle birlikte güzel vakit geçirmek için çıkacağınız günübirlik geziler oldukça keyifli bir hal alabilir. Yeni yerler keşfetmek, fotoğraflar çekmek ve anılar biriktirmek için harika bir fırsat!

8. Karavan kiralayın

Ehliyeti olanların mutlaka deneyimlemesini tavsiye ettiğimiz aktivitelerden birisi de karavan yolculuğu yapmak. Evini sırtında taşıyan kaplumbağalar gibi karavan da bir araç olduğu gibi aynı zamanda bir ev olma imkanını sunması açısından oldukça fonksiyonel! Nereye gideceğiniz size kalmış, artık kafanız nereye siz oraya!

9. Workshoplara katılın

Partnerinizle birlikte ortak veya ilginizi çeken alanlara yönelik bir workshopa katılmak ikiniz için de oldukça verimli geçen bir deneyim yaşamanızı sağlayabilir. Bir şeyler öğrenirken beraber vakit geçirmenin en keyifli yollarından biri olabilir!

10. Açık havada bir etkinliğe katılın

Açık havada yapılan etkinlikleri deneyimleyin! Açık hava tiyatroları, film geceleri, konserler ve daha pek çok etkinlik açık havada farklı bir etki yaratıyor. Sizler havalar güzelleşirken bu tarz etkinliklere katılarak partnerinizle aranızdaki samimiyeti arttırabilirsiniz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şehrinizi keşfedin

Özellikle de aynı şehirde yaşayan bir partnerinizin olmasına gerek yok. Ayrı şehirlerde yaşamak iki farklı şehri de keşfetmenizi sağlayarak partnerinizi daha fazla tanımanız için bir fırsat yaratabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın