Görüş Bildir
Haberler
Güvensiz insanların ortak özellikleri ve güvensizliğin yıkıcı etkileri

Güvensiz insanların ortak özellikleri ve güvensizliğin yıkıcı etkileri

uplifers .com
30.05.2014 - 14:57

 Kimilerine göre güvensizliğin fazlası hayatınızı kabusa çevirebilirken, belirli ölçüde güvensizlik duygusunu yaşamak problem oluşturmaz ve hatta yararlıdır. Kimilerine göreyse, güvensizliğin hayatımızda hiçbir şekilde yeri olmamalı; çünkü ancak bu şekilde yeni deneyimler edinebiliriz. Hangi tarafta olursanız olun, daha mutlu ve dolu bir hayat için duyumsadığınız güvensizliği ortadan kaldırmak, ya da en azından azaltmak istersiniz. Ve bunun için yapmanız gereken tek bir şey var: Dışarıya çıkıp yaşamak ve korkularınızdan sıyrılmak.

Sahip olduğunuz güvensizlik hissini azaltmanıza yardımcı olacak öneriler için, hayatını güvensizlik içinde sürdürenlerin ortak özelliklerine göz atmak isteyebilirsiniz:

1.Güvensiz insanlar yeni şeyler denemek istemezler

Hayatı dolu dolu yaşayabilmenin tek yolu denemekten geçiyor. Size uygun olan ve olmayan şeyleri anlayana kadar denemelisiniz. Deniyorsunuz, öğreniyorsunuz, sonuçlar çıkarıyorsunuz.  Ve sonra yeniden deniyorsunuz. Bu, yaşamanın tek yolu.  Güvensizliğiniz ne kadar fazlaysa kendi ideallerinizi bulup yaşayabilmeniz o kadar zor olur. Yeni şeyler denemek için kendinizi engellemeyin...

Kaynak: http://www.uplifers.com/guvensiz-insa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın