Görüş Bildir
Haberler
Günlük Rutinine Göre 5 Farklı Karakter Tipinden Hangisine Sahipsin?

etiket Günlük Rutinine Göre 5 Farklı Karakter Tipinden Hangisine Sahipsin?

Easterling
08.05.2022 - 19:05

Günlük rutinin senin hakkında ne anlatıyor?

Öğrenmek için teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim mi?

2. Şimdi de cinsiyetini öğrenelim!

3. Genellikle sabahları kaçta uyanıyorsun?

4. Kalkar kalkmaz ilk yaptığın şey ne peki?

5. Kahvaltı yapıyorsan eğer ne yiyorsun genelde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahvaltını yaptın, hazırlandın. Nereye gidiyorsun peki?

7. Yorucu bir gün sonunda nasıl stres atıyorsun?

8. Son olarak, artık yatma vakti geldi. Kaçta uyuyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Savaşçı!

Sen gerçek bir savaşçısın. Hafife alınmaktan ve şüphe edilmekten nefret edersin ve bunu sana yapan herkes anında düşman olur. Ne zaman biri seni kolay yolu seçmeye çağırırsa, dönüp diğer tarafa gidersin. Hırslı olduğunu söylemek doğru olur. Başarıya ve hatta iyi bir meydan okumaya açsın. Diğer yandan genellikle kendinize gereksiz bir şekilde fazla yükleniyorsun. Ayrıca, sürekli rekabetçi doğan çevrendeki insanlardan uzaklaşmana sebep oluyor.

Düşünür!

Sen geçek bir düşünürsün. Kesinlikle sessiz bir insansın, ancak utangaç değilsin. Düşüncelerde kaybolmaya yatkın bir yapın var. İnsanlar ilgi alanların hakkında seninle etkileşime geçtiğinde onlarla günlerce konuşabilirsin. Büyük kararlar verirken, geçmiş deneyimlerinden çok, güvenilir içgüdülerinize bel bağlarsın. Artılar ve eksiler listesi yazmak için çok zaman harcayacak biri değilsin.

Cesur!

Cesaret senin her hücrene adeta işlenmiş gibi. Diğerleri sıcaklığı kontrol etmek için yüzme havuzuna ayak parmaklarını batırırken, sen düşünmeden atlayanlardansın. Asla aşırı temkinli biri olmadın. Senin için kaçınılmaz olanı ertelemek işkence gibi. Ayrıca hiçbir zaman geleneksel bir insan olmadın. Hareketsiz oturup ne yapacağın ve nasıl yapacağınla ilgili söylenmek yerine yaparak öğrenmeyi tercih edersin.

Detaycı!

Sen detayların bile detaylarını görebilen değişik bir insansın. Bir planlayıcı ve eleştirel düşünürsün, rutin konuşmaları bile yapmadan önce kafanda prova eden bir tipsin. İnanılmaz derecede içine kapanık ve düşünceli bir insansın. Sana yalan söylemek çok zordur, çünkü karşındakinin söylediklerini çok iyi analiz edebiliyorsun. Bunun bir dezavantajı var elbette. Bazen gereksiz bir detaya çok uzun süre takılıp kalıyorsun. Bundan vazgeçmen lazım.

Yaratıcı!

Senin hayatındaki her detay yaratıcılığını ortaya çıkarmak için dizayn edilmiş gibi. Kendini inanılmaz derecede yüksek bir standartta tuttuğun için seni memnun etmek de çok zor. Bu aslında hem bir hediye hem de bir lanet. Çünkü çıtayı sürekli yukarda tutmak zor bir iş. Herkes gibi bazen senin de kendini serbest bırakmaya ihtiyacın var, bunu unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
82
26
22
14
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?