Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Temmuz Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Temmuz Salı Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
29.07.2024 - 18:01

Riskli kararların habercisi Venüs'ün Chiron ile açılanması, hayatınıza renk katacak! Bu dönemde son kararlarınız 'mutluluk' getirecek! Bol şans... 

Peki, 30 Temmuz Salı günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 30 Temmuz Salı günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugünden itibaren önceliklerin değişebilir. Venüs ile Chiron arasındaki üçgen açının etkisiyle kendini her şeyin önüne koyabilirsin. Bir süredir kendini ihmal etmiş olmanın acısını çıkarmaya hazır ol. Zira bu dönemde yaşanan gelişmeler de kendine önem vermen, özellikle de sağlığına dikkat etmen gerektiğini işaret ediyor. Sanıyoruz bebek yolda ! 

Aile yaşantında dinamik değişiklikler yaratacak Chiron etkisi ile aşk hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ya da çocuklarla ilgili güzel haberler alabilirsin. Tabii bunların dışında kardeşlerinle arandaki bağları güçlendirecek bir araya gelişler de söz konusu olabilir. Küslükleri bitebilir, maaile büyük bir sofrada bir araya gelebilir. 

Tüm bunların yanında iş hayatında da kısa seyahatler yapabilir, eğitimlere, kongre süreçlerine, fuarlara ya da seminerlere dahil olabilirsin. Görünen o ki yeni pozisyonun için hazırlıklara başlamanın zamanı geldi. İş hayatındaki başarılarının kariyer fırsatlarına dönüştüğü bir hafta seni bekliyor! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün sakin adımlarla ilerlemeye odaklanabilirsin. Sabırlı bir şekilde ve disiplinli bir çalışma düzeni ile iş hayatına odaklanırsan, kariyerinle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsin. Venüs ile Chiron arasındaki üçgen açının etkisiyle, yeni projelere imza atabilirsin. 

Başarının habercisi Chiron, yolunu aydınlatırken bu şansı iyi değerlendirmelisin. Fakat kazancının sürekli olduğu bu dönemde, harcamalarına da dikkatli olmalısın. Bütçeni doğru yönetmeli ve finansal güvenliğini sağlamalısın. Aksi takdirde kazancına rağmen maddi zorluklar çekebilirsin, bizden söylemesi. 

Gelelim aşk hayatına. Romantik ilişkinde partnerine zaman ayırman gereken bir dönemdesin. Duygusal paylaşımların aşkınıza güç vermesi ve sorunların çözümü olması için bir an önce harekete geçmelisin. Ayrıca sevdiklerine verdiğin değeri hissettirmelisin. Sevgiyle kucaklanmak için sevgi göstermeli ve ailene güven vermelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün peş peşe önemli kararlar alabilirsin. Aldığın riskli ve radikal kararlarla yakın çevrene ilham verebilirsin. Hayatının seyrini değiştirecek fikirlerinle iş hayatında kârlı anlaşmalar imzalayabilirsin. Bu dönemde dijital dünyayı ve ekonomiye dair fikirlerini kullanarak işini büyütme şansın var. Tecrübelerine ve bilgi birikimine güven. Aldığın riskli kararlarda, öngörülerin ve sezgilerin de sana yol gösterecektir. 

İşini büyütmek kadar sosyal çevreni de genişletmenin önemli olacağı bir dönem seni bekliyor. Bugünlerde Venüs ile Chiron'un güçlü etkileşimi altında sosyal hayatında değişiklikler yapabilirsin. Bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir, özellikle arkadaşlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin. Belki de alacağın önemli kararlar konusunda dostlarından destek alabilirsin. 

Tabii genişleyen ya da yenilenen sosyal çevren aşk hayatına da etki edebilir. Bekar İkizler burçlarının dikkatine, ufukta aşk var. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün duygularını her zamankinden daha açık ve net bir şekilde ifade etmelisin. Hislerini saklamak yerini, tüm arzularınla birlikte duygularını ortaya çıkarmak sana iyi gelecektir. Venüs'ün Chiron ile oluşturduğu üçgen açının etkisi altında, romantizmin peşinden koşmalısın. Açıkçası bugünlerde aşkın en heyecanlısını yaşama şansın var, bu fırsatı kaçırma deriz. Kalbinin sesini dinlersen, kaybetmeyeceğin başlangıçlar yapmak üzeresin. 

İş hayatında da yeniliklerden söz etmek mümkün. Bugünlerde kararlı ve disiplinli bir çalışma düzeni ile kendini işini kurabilirsin. Hayatına yeni yollar, keyifli başlangıçlar ve kazanç kapıları katmalısın. Ek iş ya da danışmanlık işleriyle mevcut düzeninin dışına çıkabilirsin. Bu dönemde maddi ve manevi anlamda güçlenirken kazancını doğru değerlendirmeyi de ihmal etme. Unutma yatırımların geleceğini yönlendirecek.

Hayatına yeni bir düzen ve egzersiz takvimi de katmaya ne dersin? Bu sayede kendini bedensel anlamda da daha sağlıklı hissedebilir, gücüne güç katabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün iş hayatında önemli adımlar atabilirsin. Venüs ile Chiron'un ilerleme enerjisiyle kariyerinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Haftaya lider olarak başlayan Aslan burçlarının, yeteneklerini göstermesinin tam zamanı. Başarılarına başarı katarak hedeflerine ulaşmaya hazır ol. Ön planda olmak, elini attığın her işi layığıyla yapmak ve fark yaratmak tam da ihtiyacın olan şey. Ne diyelim, herkesin senin gibi gerçek bir lidere ihtiyacı var. 

Her şeyi düzene sokacak ve disiplini sağlayacak güce sahipsin. Fakat mali konularda ani kararlar almaktan ve risk almaktan kaçınmalısın. Chiron'un gökyüzünü  himayesine aldığı güçlü etki kârlı gelişmelerin önünü kapatıyor gibi! Dikkatli olman, bütçeni koruman şart. 

Tam da bu noktada kazançlı çıkacağın ilişkilerden söz etmeliyiz. Aşk bu dönem sana çok yakışacak. Yeni bir aşk gündeme gelmese de mevcut ilişkinde romantizm seni bekliyor. Partnerinden gelecek güzel haberlere ve tatlı sürprizlere hazır ol. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün kendine zaman ayırmalısın. Hayatındaki stres faktörlerinden kurtulmalı, zihinini azat etmelisin. Venüs'ün Chiron ile oluşturduğu üçgen açı senin için yeni bir dönemin başlayacağını işaret ediyor. Hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağı, özellikle sağlık konusunda şifa enerjisiyle dolduğun anlar seni bekliyor. Bedensel ve ruhsal anlamda iyileştikçe özgürleşeceğini de söylemeliyiz. 

İşte tam da bu noktada tüm duyguları dolu dizgin yaşadığın günler çok yakın. Belki hemen yola çıkmalı ve bir süredir gitmek istediğin yerleri keşfetmelisin. Hayata karışmalı, kendin olmalı ve sınırları zorlamalısın. Bu sayede hem maddi hem de manevi anlamda rahatlayacaksın. 

Gelelim hayatına heyecan katacak aşk hayatına. Konu aşk olunca bir adım geri atmaktan vazgeçmelisin. Cesaretini toplayarak ilişkini bir sonraki aşamaya taşıyabilirsin. Ya da yeni bir aşka yelken açabilirsin. Tabii bunun için kalbini açman şart. Ne dersin, artık birine şeffaf olmanın zamanı gelmedi mi? Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün sevginin iyileştirici gücüyle dolup taşmaya hazır ol. Venüs'ün Chiron ile oluşturduğu üçgen açının şifa enerjisi ilişkilerine yansıtacak. Aşkını, aile bağlarını ve finansal ortaklıklarını doğrudan etkileyecek. 

İşte tam da bu noktada barışma, kavuşma ve aşk enerjisini kucaklamalısın. Uzak ilişkilerde mesafeleri bitiren, küsleri barıştıran, aşıkları buluşturan Venüs, sana güç verecek. Bu dönemde sevdiklerine karşı daha anlayışlı ve empatik olacaksın. Sana uzanan elde şefkati ve huzuru bulacaksın. Sevgiyle ve huzurla dolduğun anlarda partnerinden destek de göreceksin. Bu sayede aşkın heyecanına bir kez daha katılacağına da eminiz. 

Gelelim finansal konulara. Gelir, gider dengesinin sağlandığı günün avantajı ile mali güvenliğini sağlayabilirsin. Bu dönem ticari anlaşmalara imza atabilir, terfi edebilir ve alım satım konularında radikal kararlar alabilirsin. Eline geçecek toplu parayla yapacağın işleri planlamaya başlasan, aynı zamanda yatırım stratejileri de belirlesen iyi edersin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün aile ve kardeşlik bağların sınırlarını zorlayacak. Güçlü bağlar ile bağlı olduğun kişiler tarafından sınanmaya hazır ol. Sabırlı olman ve sevdiklerine anlayış göstermen gereken bir gündesin. Tabii bu noktada Venüs ile Chiron'un sana yol göstermesine de izin vermelisin. Zira kötü niyetli kişilere karşı önlem de almalısın. İyi niyetinin ve anlayışının kullanılmasına izin verme. Güvenini boşa çıkaran kimselerle yollarını ayırmayı göze al. 

Peki, geçmişte kalan aşkın yasını tutmaya son vermeye de hazır mısın? Bugün yeni ilişkiler kurarak sosyal yaşantını ve özel hayatını değiştirebilirsin. Kim bilir belki aşkı da yeniden bulabilirsin. 

Gelelim iş hayatına! Bu dönemde her zamankinden çok daha sık başarılarından konuşacağız. Yeni yatırımlar, iş görüşmeleri ve kariyerinde heyecan arayışı gündeminde yer alabilir. İstediğini elde etmek için ihtiyaç duyduğun motivasyonu ise Venüs'te bulacaksın. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün iş hayatında belirsizliklerden söz edebiliriz. Attığın adımlara dikkat etmeli, risk almaktan kaçınmalısın. Özellikle yeni girişimlerinde paranı kontrollü harcamalı, kurduğun işte büyüklerin de dediği gibi 'dereyi görmeden parçalarını sıvamamalısın'. Mali güvenliğini sağlamalı, ön görülü ve akılcı harcamalarla yolunu çizmelisin. Bu sayede hayatındaki stres faktörlerini de ortadan kaldırarak rahat bir nefes alabilirsin. 

Öte yandan Venüs'ün Chiron ile oluşturduğu güçlü etkileşim altında ruhsal ve fiziksel anlamda sağlığına dikkat etmelisin. Rutin doktor kontrollerine öncelik vermeli, sağlığını ihmal etmemelisin. İyilik enerjisiyle dolmalı, bunun için sağlık rutinlerine de göz atmalısın. 

Son olarak bu dönemde aşk konusunda da dikkatli olmalısın. Zira aşkın heyecanı ile girdiğin yolu fark etmeyebilir, kendini nikah masasında bulabilirsin. Kontörlü biraz daha eline alarak ilerleyişi belirleyen taraf olmaya odaklanabilirsin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün bereketli ve kazançlı bir güne başlıyorsun. Açıkçası bugün bolca para sayabilirsin. Boşu dolduracak, doluyu taşıracak bir kazançla yakın çevrene de yararlı olacaksın. Tabii bu iyi niyetin Venüs tarafından ödüllendirilecek. Paylaştıkça çoğalacaksın. 

Gelelim Venüs'ün Chiron ile güçlü etkileşimine! Bu astrolojik enerji, para kazandırmanın yanında hayatına mutluluk da katacak. Bu dönemde büyük bir heyecan ve enerjiyle toplumsal projelerde yerini alabilirsin. Özellikle hayır işleri sırasında tanışacağın kişiler sayesinde kariyerinin de seyrini değiştirebilirsin. Fırsatların ayağına, tekliflerin peşi sıra karşına çıktığı gün boyunca gözünü açık tut. 

Tüm bu güzellikler bir aradayken seni üzebilecek bir gelişmeden de söz etmek zorundayız. Aşkta hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Kalbini kıran kişinin ardından bakmamalısın. Zira bu dönemde, hak ettiğin sevgi dostlarından gelecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün ev ve aile konuları gündeminde yer alabilir. Sevdiklerinin desteği ile büyüyeceğin bir güne başlıyoruz. Özellikle de maddi konularda arkanda aile desteğini bulacağına eminiz. Bu dönemde, aileden kalan ya da ailene ait olan gayrimenkullerle ilgili kararlar alman gerekebilir. Partnerinin ve kardeşlerinin de onayını alarak hayatına yön verebilirsin. Herkesin gönlü razı olduğu noktada, maddi anlamda kâr etmeninin ötesine geçeceksin. Manevi anlamda da güçlenecek, sevdiklerinin mutlak güveniyle büyüyeceksin! 

İşte tam da bu noktada aile işinin başına geçme şansın olduğunu da söylemeliyiz. İşleri dikkatle yönetmeye özen göster. Bu sayede aile mirasını katlayabilirsin. Önün bu denli açıkken, yeni anlaşmalar yapmaya da özen göster. İşini büyütme potansiyelin arttığı sırada her imzada kazancına kazanç katabilirsin. 

Gelelim aşk hayatına! Mevcut düzeninde tatlı heyecanlara hazır ol. Partnerinle arandaki ilişki yenilenecek. Sıradan ve monoton düzen yıkılacak. Ailevi konuların gündeme gelmesiyle aşkınız artacak. Birbirinize her zamankinden daha bağlı olacaksınız. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün psikolojik anlamda yenilenecek ve güçleneceksin. Spiritüel enerjilerin seni sarmasıyla adeta değişeceksin! Tabi bu dönemde hayatında heyecan arayışı içerisine girebilirsin. Radikal kararlar alarak bir anda köklü değişikler yapabilirsin. İstifa etmeye, yola koyulmaya ve kariyerinin seyrini tamamen değiştirmeye hazırsın. Bir süredir ertelediğin ne varsa, şimdi zamanı geldi! 

Harekete geçmek için harika bir gün! Yolunun son derece açık olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Zira, Venüs'ün Chiron ile oluşturduğu üçgen açı, alacağın riskli kararların önünü açıyor. Böylece bu dönemde bir işi bırakmak yenisinin habercisi oluyor. Geleceğine şekil verecek yatırıma dönüşecek kararlarınla mutlu olacağın bir gün seni bekliyor. 

Tam da bu noktada aşktan da haber vermeliyiz. Kalbini çalacak kişi ile uzun süreli ve ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Aşkın heyecanı ile yenilenmeye, her işi aşkla yapmaya hazır ol. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın