Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Didem
15.05.2022 - 19:58

16 Mayıs Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Mayıs Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, şu sıralar maddiyatla ilgili sıkıntılar yaşanabilir dikkatli olmalısın. Gereksiz harcamalara dikkat. Geçmişle alakalı yarım bıraktığın bir konu tekrar gündemine gelebilir ve bu sefer ciddi bir karar almak zorunda kalabilirsin. Dikkatli olmanda ve iyi düşünmende fayda var.Yarına kadar kendine iyi bak. Öptüm.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

16 Mayıs'ta Akrep burcundaki ay tutulması biraz sancılı bir süreç olacak. Şu sıralar maddi kaynaklarına dikkat etmeli. Planlarını iyi yapmalısın. Çeşitli sağlık sıkıntıları ortaya çıkabilir veya olanlar tekrar gündeme gelebilir. Bunlara dikkat etmeli ve önlemlerini almalısın. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Bu dönem kariyer, eğitim veya sağlık anlamında problemler yaşayabilirsin. Şu sıralar ruhsal sağlığında gel-gitler yaşanabilir ve çoğu konuda kararsızlıklar yaşayabilirsin. Ancak bu ruh hali çok yakında son bulacak. Seyahat planların aksayabilir. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Selam sevgili Yengeç, ay tutulmasının bir etkisi olarak maddi kaynaklara ve harcamalarına bu dönem özellikle çok daha dikkat etmelisin. Kariyerinle ilgili yeni planlar yapabilirsin. Ya da yarım bıraktığın bir işi nihayet çözüme kavuşturabilirsin. Bu dönem sağlığına dikkat et ve doktor kontrollerini aksatma. Yarına kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Ay tutulması kaynaklı ikili ilişkilerinde tartışmalar ve sıkıntılar yaşanabilir. Hatta ne yazık ki ayrılıklar bile söz konusu olabilir. Maddi harcamalara dikkat etmeli, planlarını iyi yapmalısın. Bu dönem yeni bir eve taşınma ya da yatırım yapmak için uygun bir dönem değil. Aklında bulunsun. Yarına kadar kendine çok iyi bak.  Öptüm.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Kariyer anlamınla ufak tefek problemlerin yaşanacağı bir hafta olabilir. Çünkü Ay tutulması etkisinde olacağız. Bununla beraber sağlığına çok dikkat etmelisin. Ancak güzel haber aşk hayatında güçleneceğin bir döneme girebilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Kazançlar ve maddi kaynaklar konusunda dikkatli olmalı, gereksiz harcamalar yapmamaya özen göstermelisin. Planlarınla ilgili son dakika değişiklikleri yapmak zorunda kalabilirsin. Ancak aldığın kararlarda ailen ve arkadaşların sana destek verecek. Sağlığına dikkat etmelisin. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öptüm.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Partnerin ile sıkıntılar ve tartışmalar yaşanabilir. Lütfen daha sakin kalmaya ve ağır sözler kullanmamaya özen göster. Aile tarafından baktığımızda yine problemli bir hafta yaşayabilirsin. Sağlığına ve maddi konularda çok dikkatli olmalısın. Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, yakın çevrenin ve arkadaşlarının baskısı altında hissedebilirsin. Ruhsal açıdan zor bir hafta yaşayabilirsin. Ancak bu kasvetli günler geride kalacak. Sağlığına ve maddi harcamalara dikkat etmeli. Bu dönem mümkünse yeni başlangıçlar yapmamalı ve anlaşmalar imzalamamalısın. Yarın yine görüşelim. Kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Bu aralar fazla sosyallik kaynaklı harcamaların artmış olabilir. Bundan sonraki süreçte harcamaların konusunda daha temkinli olmalısın. Eğitim konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Yeni bir aşk kapını çalabilir ancak hem Merkür Retrosu döneminde hem Ay tutulması yaşıyoruz. Lütfen dikkatli ol. Yarına kadar kendine çok dikkat et, sevgiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Bugün işler senin için pek yolunda gitmeyebilir. Malum Ay tutulması etkisindeyiz Planlarını ertelemen gerekebilir. Ancak her şey istediğinden çok daha iyi olacak. Sadece biraz daha sabretmelisin. Harcamalarına dikkat etmelisin. Yarına kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

İş hayatına yönelik planlarında aksamalar meydana gerekebilir., Kendine ve sevdiklerine zaman ayırmanı öneriyorum. Maddi kaynaklarını kullanırken dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçmalısın. Ay tutulması döneminde sağlığına da önem vermelisin. Kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
3
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın