Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
15.09.2022 - 18:31

16 Eylül Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Eylül Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında yakın çevren, kardeşlerin, ticaret girişimlerin, seyahat planların ve iletişim trafiğin var. Sabah saatlerinde yakın çevrenle ve kardeşlerinle iletişimin yoğun olabilir, onlara destek olabilir ya da destek görebilirsin. Öğle saatlerine doğru geçmiş ilişkilerinden haber alabilirsin ya da ilişkinde geçmiş konular gündemine gelebilir. Akşam ve gece saatleri ise ilişkilerin ve sağlığın açısından biraz sert etkiler var. Yediklerine, içtiklerine, alerjik reaksiyonlara ve sindirim sistemine dikkat etmeni öneriyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında finansal konular ve kazançlar var. Sabah saatlerinde iyimser, güzel etkiler devrede olacak. Öğle civarında da işle ilgili bazı geçmiş konular ve alacakların gündeme gelebilir. Akşam ve gece saatlerinde ise ilişkilerle, aşk hayatınla ilgili stresli ve kaotik etkiler altında olacaksın sevgili Boğa. Sorunlu olan ilişkilerin varsa yol ayrımları yaşanabilir. Çocuğunun sağlığıyla da ilgilenmen gerekebilir. İlişkilerinde tartışmalar, laf dalaşları, önünü görememe, belirsizlik, aldanma, aldatılma, kaos etkisi altında olacaksın. Sakin kalıp keskin bir karar vermeden bu birkaç günün geçmesini beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatleri sosyal çevrenden, bir arkadaşından fayda ve destek göreceğin durumlar olabilir. Öğle saatlerinde de eski bir ilişkinden haber alabilirsin ya da partnerinle geçmiş konular tekrar gündeminize gelebilir. Günün devamında ise iş ve aile içi ilişkiler açısından biraz kaotik etkiler söz konusu senin için sevgili İkizler. Aileden birilerinin sağlık problemleriyle uğraşabilirsin ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde kaygılar olabilir. Bunun yanında, iş ortaklarınla da ilişkilerinde pürüzler ve yol ayrımları yaşayabilirsin. Çok zorlamadan oluruna bırak. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün biraz içe dönük olabilirsin fakat sezgilerin kuvvetli olacak. Sabah saatlerinde iş ve kariyerle ilgili destekleyici etkiler söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde ise evle, ailenle iletişimin artacaktır. Uzun zamandır görüşmediğin akrabalarınla görüşebilirsin. Günün devamında ise yakın çevre, kardeşler ve uzaklardaki tanıdıklarınla ilişkilerinde bazı pürüzler ve anlaşmazlıklar olabilir. Dışa vurmasan da içinde kızgınlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde zihinsel olarak biraz bulanık, dalgın ve karışık olabileceğin etkiler mevcut. Bugün kesinlikle herhangi bir imza atmanı önermiyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında arkadaşların ve sosyal çevren yer alıyor. Öğle saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarımla görüşebilir, geçmişi yad edebilirsin. Gün genelinde ise parasal anlamda ve finans konularında belirsizlik, karmaşa etkisi hakim. Bugün gereksiz harcamalara dikkat etmen gereken bir gün. Ayrıca finansal konularda, dolandırılma ve kandırılma ihtimalin de var, aman dikkat. Arkadaşlarınla olan ilişkilerine, sağlığına ve finans konularına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kariyerin ve işin var. Sabah ve öğle saatlerinde bankalar, ödemeler, parasal konularla ilgili şanslı etkilerin olabilir. Geciken, beklediğin paralar bugün gelebilir. Günün devamında ise ikili ilişkilerinde, evliliğinde ve ortaklıklarınla çatışmalar, belirsizlikler, kaos, aldanma, hayal kırıklığı ve karmaşa etkisi var. Eğer halihazırda yürümeyen bir ilişkin var ise bir yol ayrımına gelebilirsin. Eğer yalnızsan, bu günlerde bir ilişkiye başlamanı önermiyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde işbirlikleri ve ilişkiler açısından güzel etkiler altında olacaksın. Ayrıca seyahat, eğitim ve hukukla alakalı geçmişten gelen bazı konulara çözüm bulabilirsin, uzlaşma sağlayabilirsin. Uzaktaki yakınlarından da haber alabilirsin. Bugün öncelikle dikkat etmen konu sağlığın sevgili Terazi. Alerjik durumlara, yediğine, içtiğine ve sindirim sistemine dikkat etmeni öneririm. Günlük işlerinde aksamalar yaşanabilir ve dalgınlıklar, karışıklıklar söz konusu olabilir. Arkandan iş çevirenlere dikkat et. Kandırılmalara, dolandırılmalara, yanılgılara açık bir etki var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında finansal konuların, aşk ve sosyal ilişkilerin, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde işle ilgili güzel etkiler var, güne biraz yoğun başlayabilirsin. Gün genelinde biraz içe dönük olabilirsin ve kafan geçmişe takılı olabilir. Aşk hayatında ilgili yön bulamıyor, belirsizlik içinde takılı kalmış gibi hissediyorsun. Bugün aşk hayatın ve sosyal hayatında biraz karmaşa etkisi hakim. Yanılgılara, hayal kırıklıklarına, aldanmalara müsait bir ortam var. Bastırdığın kızgınlıklarınla yüzleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların var. Sabah saatleri partnerinden veya çocuklarından destek görebilirsin. Öğle saatlerinde arkadaşlarınla görüşebilir, sosyalleşebilirsin ve dostlarından haberler alabilirsin. Gün genelinde aile içi ilişkiler, iş ilişkileri ve evliliğin açısından stresli etkiler söz konusu. Aile bireylerinin sağlık problemleriyle ilgilenebilirsin ya da eşinle ilişkinde tartışmalar yaşayabilirsin. Uzlaşmanın pek de kolay olmadığı bir gün fakat sakin kalıp konuları ertelemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında günlük işlerin ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde ailenden destek görebilirsin veya evinle ilgilenebilirsin. Öğle civarı ise işinle ilgili ya da bazı geçmiş konularla alakalı kararlar alabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerinde, hukuksal konularda, eğitiminle, ticaret girişiminle ve yurtdışı konularınla ile alakalı yanılgılara açık etkiler var. Bugün bu konularda netleşmen zor olabilir. Aynı zamanda kardeşlerin ve yakın dostlarınla ilişkilerinde kavga ve çatışmaya müsait bir etki var. Sağlığına ve özellikle solunum yollarıyla ilgili sıkıntılara da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde kardeşinle, yakın dostlarınla veya partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Öğle civarında uzaklardaki bir dostundan haber alabilir ya da seyahat planlayabilirsin. Gün genelinde ise sağlık, finansal konular veya partnerinle ilişkilerinde stresli etkiler söz konusu görünüyor. Her türlü sağlık problemine, çocuğunun sağlığına ve partnerinle ilişkilerine dikkat etmen gereken bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısı gayrimenkul yatırım veya evle ilgili konular için finansal kaynak bulmakta zorluk çekebilirsin. Ayrıca ailenden finansal destek de görmen mümkün. Gün genelinde, özellikle günün ikinci yarısında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıklar konusunda sert etkiler mevcut. Sorunlu giden birlikteliğin varsa sonlandırabilirsin. Aldanma, hayal kırıklığı, belirsizlik ve kafa karışıklıklarına müsait bir ortam olacaktır. Netlikten uzak kalabilirsin. Bu sebeple keskin kararlarını sonraki günlere ertelemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Tamam tavsiyeni dinliyecem uyarım🤝🏻👍