Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
31.05.2023 - 18:53

1 Haziran Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Haziran Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında finansal konuların, ödemelerin, alacakların, yatırımların, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Para giriş ve çıkışların hareketli olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığın ve geri planda yürüttüğün finansal işlerinle alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın fakat çocuklarınla ya da partnerinle ilişkinde ufak tefek gerginliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla olan ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde insanlarla iletişimin, görüşmelerin aktif ve yoğun olabilir. Eski tanıdıklarınla bir araya gelebilir veyahut ilişkilerinde geçmişi yad edebilirsin. Günün ikinci yarısında ise aile bireyleriyle, aile büyükleriyle, geçmişten tanıdığın insanlarla bir araya gelebilir ve görüşebilirsin. İletişiminin ve sosyal hayatının yoğun olabileceği bir gün senin için fakat aile bireyleriyle ilgili bazı gerginliklerin, streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, işinle ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sağlığınla ya da işinle alakalı bazı şeyleri kafana takabilirsin. Günün ikinci yarısında ise aile büyüklerinin sağlığıyla ya da kariyerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Kardeşlerinle, akrabalarınla haberleşebilir, görüşebilirsin fakat anlaşmazlıklar ya da gerginlikler yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Sabah saatlerinde aşk hayatınla, partnerinle ya da geçmiş ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. İlişkinde geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise seyahat, eğitim, yayıncılık ya da uzaktaki tanıdıklarınla, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Maddi konularla ilgili ya da işinle ilgili ufak tefek gerginliklerin ya da harcamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde aile bireyleriyle ilişkilerinde, geçmişteki konular tekrar gündemine gelebilir veyahut gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise finansal konularla, aile bireyleriyle yürüttüğün parasal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın, görüşmeler yapabilirsin. Fakat gerginliklere ve sakarlıklara da açık etkilerin var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında yakınlar, akrabalar, ticari işler, iletişim, ulaşım, seyahat ve eğitim konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle, geçmişteki bazı konular tekrar gündemine gelebilir ya da eski tanıdıklarından haber alabilirsin. İletişimle ve ulaşımla alakalı da bazı pürüzlerle karşılaşman mümkün. Günün ikinci yarısında ise iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Aile büyükleriyle, kardeşlerinle, yakınlarınla bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün fakat yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Para giriş ve çıkışların hareketli olabilir. Günün ikinci yarısında ise işinle, kazançlarınla ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile büyüklerinin sağlığı ya da maddi kazançlarınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Yine de sosyal çevrendeki bazı kişilerle ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün ve beden sağlığın senin için önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, enerjin bir miktar düşük olabilir ya da ikili ilişkilerinle alakalı bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise partnerinle ya da aile büyüklerinle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. İlişkinle ya da çocuğunla alakalı bazı sorumluluklar alman da gerekebilir. Fakat gerginliklere ve sakarlıklara da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin ya da iç dünyanda kafana taktığın konular olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığı ya da ailenle geri planda yürüttüğün işlerle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Fakat gerginliklere de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, sosyal çevrendeki kişilerle ya da çocuklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Geçmişten tanıdığın insanlarla da karşılaşabilir, haberleşebilirsin. Günün ikinci yarısında ise ticari işlerinle, çocuğunun eğitimiyle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili görüşmeler yapabilir, haberleşebilirsin. Fakat finansal konularla ya da sağlık konularıyla ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle, ailenle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Geçmişteki bazı konular tekrar gündemine gelebilir. Günün ikinci yarısında ise işin, kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat eşinle, partnerinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde bazı gerginlikler yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, uzakta yaşayan tanıdıklar, eğitim ve hukuki konular yer alıyor. Yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Sabah saatlerinde de ticari işlerinle, eğitim ya da seyahatle alakalı birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise uzakta yaşayan tanıdıkların, ticari işlerin, seyahat ve hukuki konularınla ilgili bazı işlerin ve görüşmelerin olabilir. Fakat sağlığınla ya da işinle ilgili birtakım streslerin ve gerginliklerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın