Görüş Bildir
Haberler
Güney Kore'nin Tüm Dünyayı Kasıp Kavuran Yağız Delikanlısı: Lee Min Ho!

etiket Güney Kore'nin Tüm Dünyayı Kasıp Kavuran Yağız Delikanlısı: Lee Min Ho!

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de kasıp kavuran Kore dizilerinin en sempatik, en yakışıklı, en yetenekli oyuncularından biri Lee Min Ho. 

Can verdiği karakterleriyle, müzik dünyasındaki gizli yeteneğiyle gönüllerde taht kurdu; herkesin sevgisini kazandı. Gelin Uzakdoğu'nun kalpleri fetheden bu yakışıklısına hep birlikte biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gencecik yaşında sahnelerin tozunu yutmaya başlayan Lee Min Ho, yeteneği ve başarısı sayesinde çok kısa sürede tüm dünyada fırtınalar estirmeye başladı ve hâlâ da estirmeye devam ediyor.

Lise yıllarında başlayan oyunculuk macerası onu bugüne kadar getirdi.

2. Bunun en önemli sebebi de tabii ki oyunculuk kariyerindeki olağanüstü başarısından kaynaklanıyor.

İlk büyük rolünü edindiğini Boys over Flowers dizisiyle adını cümle aleme duyuran Lee Min Ho, yükselen kariyerini kusursuz yeteneğiyle soluksuz sürdürmeye devam ediyor.

3. Başarılı ve çalışkan olmasının yanı sıra ekranlardaki sempatikliğiyle de herkesi kendine hayran bırakıyor.

Böylece ne yapsa yakışıyor! ^__^

4. Hem yakışıklı hem sempatik olmak da elbette herkesin harcı değil öyle! Adeta bulunmaz hint kumaşı...

Ayrıca sakalsız da yakışıklı olunabileceğinin en somut örneği ;))

5. Bugüne dek çok fazla badire atlattığını dile getiren Lee Min Ho, kariyerindeki kararlılığını ve özverisini hayatına da olduğu gibi aktararak yoluna her zaman emin adımlarla devam ediyor.

Başından neler geçmemiş ki Lee Min Ho'nun? Kazalar, ameliyatlar... Ama hayata karşı hep dimdik durmuş ve asla pes etmemeyi hayat felsefesi haline getirmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Soğukkanlı bir yapıya sahip olduğunu söylese de rol aldığı yapımların hemen hemen hepsinde canlandırmış olduğu romantik karakterlerle pek çoğumuzun gönlünde sarsılmaz bir yer edindi.

Özellikle Boys over Flowers, Personal Taste, City Hunter, The Heirs dizilerindeki rolleriyle de dikkatleri üzerine topladı.

7. Her performansıyla sevenlerini bambaşka karakterlerle buluşturarak oyunculuk yeteneğini de cümle aleme gösteriyor.

Her dizide birbirinden farklı karakterlere büründü, hepsinin de altından alnının akıyla çıktı.

8. Kendisine gelen projeleri büyük bir titizlikle seçmesi de işine ne kadar büyük bir özen gösterdiğinin ve işine olan saygısının en büyük kanıtı.

Kendisine gelen her projeye tabii ki balıklama dalmıyor, seçicilik onun için önemli bir nokta. Onu işte bu yüzden seviyoruz!

9. Kendisi gibi yetenek abidesi Suzy Bae ile yaşadığı dolu dolu aşkla da ikili cümle alemi çatır çatır çatlatıyor ve herkesi kendilerine hayran bırakıyorlar.

Doğu romantizmi diye buna denir!

10. Azmiyle, samimiyetiyle, olgun duruşuyla sadece Uzakdoğu'nun değil aynı zamanda tüm dünyanın ilgisini üzerinde toplamayı başarıyor ve devasa bir hayran kitlesini peşinden sürüklüyor.

17 milyon küsür takipçiliği Facebook sayfasından da anlayacağınız üzere...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. On parmağında on marifet Lee Min Ho, şarkı söyleyebilme yeteneğini de özel albümler ve singlelar taçlandırarak her geçen gün başarısına başarı ekliyor.

Harika sesinden hayranlarını hiçbir zaman mahrum bırakmadı Lee Min Ho.

12. Yardımseverliği ve politik konulara duyarlılığıyla da bilinen Lee Min Ho, egodan uzak yaşam biçimiyle günden güne kendini geliştirmeye devam ediyor.

Çünkü öğrenmenin hayat boyu süreceğinin bilincinde...

13. Ve Lee Min Ho, Uzakdoğu yapımlarının en sevdiğimiz yanı olan tüm o romantizmini ve naifliğini sanki kendi bünyesinde topluyor!

Şu anda ülkesinde vatani görevini yapan bu çıtır delikanlımızın yolu açık olsun ve bizi hiçbir zaman kendinden mahrum bırakmasın diliyoruz! <3

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2149
813
174
134
72
66
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?