Görüş Bildir
Haberler
Güney Afrika'da Öğrenciler Sınava Yetişmek İçin Otobüs Çaldılar

Güney Afrika'da Öğrenciler Sınava Yetişmek İçin Otobüs Çaldılar

Ulaş
11.11.2015 - 19:34 Son Güncelleme: 12.11.2015 - 08:38

Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde lise öğrencileri, Matematik sınavına yetişebilmek için okul otobüsünü çaldı. Yolda trafik polislerine yakalanan öğrenciler yine de sınava yetişmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin en büyük kenti Johannesburg'da lise öğrencileri, Matematik sınavına yetişmek için şoför koltuğunu boş buldukları bir okul otobüsünü çaldı. Öğrenciler, okula yetişmek üzereyken Western Cape bölgesi yakınlarındaki bir köyde trafik polisleri tarafından durduruldu. Polis, otobüsü kullanan 20 yaşındaki Le-Aan Adonis'e yaklaşık 360 Amerikan Doları tutarında bir ceza yazdı. Adonis hakkında aynı zamanda okulunda da disiplin soruşturması açıldı.

İnternette başlatılan kampanyalarda Adonis'e cezayı ödeyebilmesi için bağış toplanıyor. Öte yandan, birçok avukatın öğrenciye ücretsiz hukuk danışmanlığı teklif ettiği belirtildi.

Yerel basına konuşan Adoni'sin arkadaşları, otobüsü kullanması için onu kendilerinin teşvik ettiğini, 20 yaşında olduğu için otobüsü rahatlıkla kullanabileceğini düşündüklerini söyledi. 

Öğrenciler, tüm bu yaşananlara rağmen matematik sınavına yetişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
23
7
2
1
0
0