Görüş Bildir
Haberler
Güneş Gözlüğü Tercihine Göre Müzik Zevkini Tahmin Ediyoruz

etiket Güneş Gözlüğü Tercihine Göre Müzik Zevkini Tahmin Ediyoruz

Cemal Saffet
10.06.2017 - 16:23

Şıklarda bulunan güneş gözlüklerinden kendine en çok yakıştırdığını seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birbirinden tarz güneş gözlüklerinden hangisi senin tarzına en uygun?

Put your hands up! Senin müzik tarzın EDM!

Bu gözlüğün sana çok yakışacağına eminim! EDM festivallerinde sıkça benzer modellerini gördüğümüz bu gözlükle dans ettiğini görür gibiyim.

Sıkı bir türkçe pop takipçisisin!

Kafede otururken arkada çalan yazın hit pop şarkısına içinden eşlik ettiğini duyar gibiyim! YouTube geçmişine bakacak olursak Kral Pop'a bir aylık malzeme çıkar. Emin olmamakla beraber Türkçe Pop şarkılarının remixlerini de dinlediğini söyleyebilirim.

Senin tarzın kesinlikle R&B!

Dinlediğin müzik türü gibi geniş, salaş giyinmekten hoşlanıyorsun ve bu gözlük tam sana göre. Kulaklarında çalan Chris Brown'ı duyar gibiyim.

Put your hands up! Senin müzik tarzın EDM!

Basstan titreyen kulaklıkların ve seçtiğin bu gözlüğünle çok tarzsın! Gözlük seçimine dayanarak EDM ve Deep House dinlemekten keyif aldığını söyleyebilirim. Bunlar dışındaki müziklere tahammülün yok.

Vur kadehi ustam! Senin müzik tarzın Türkçe Slow!

Hassas yapın ve ağırbaşlı duruşunla bu gözlüğü çok güzel taşıyacağına eminim. Şarkı listeni Pollyanna görse gözleri dolar.

Rock Müzik'ten başka bir şeye tahammülün yok!

Dinlediğin müziğin ruhunu yansıtan suratına çok yakışacak bir gözlük seçtin! Diğer müzik türlerinden her anlamda farklı bulduğun Rock Müzik sana iyi geliyor.

Senin müzik tarzın Türkçe Pop!

Mutluyken, canın sıkıldığında yada depresyondayken farketmeksizin Türkçe Pop dinliyorsun. Odanı toparlarken birden oynamaya başlayabileceğin gibi, yastık kılıfı geçirirken hüngür hüngür ağlayabilecek bir tip sezdim sende.

Senin müzik zevkin Türk Halk Müziği!

Sessiz, sakin tavırların ve seçtiğin bu gözlük ile oldukça ağırbaşlı gözüküyorsun. Araba ile uzun yolda giderken Aşık Mahzuni Şerif yada Neşet Ertaş dinlediğini görür gibiyim.

Senin müzik tarzın Rock Müzik!

Sesini sonuna kadar açıp dinlediğin şarkılar seni rahatlatıyor. Kendine çok yakın hissedip benimsediğin Rock Müzik sana seni anlatıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
966
497
215
159
156
92
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jash jash

Rock Müzik'ten başka bir şeye tahammülün yok!

Sude Rumeysa Şahin

Senin müzik tarzın Türkçe Pop! Onedio... Sen bana Dünyanın en büyük hakaretini ettin demin lan. Bana 2 saaat boyunca sövsen bu kadar gücenmezdim. Ne biliyim ... Devamını Gör

Berkay Nazlı

o kadar boş bir içerikki sanki ödev tesliminin son günüymüşte ilk derse girmeyip son anda yetiştirilmiş gibi