Görüş Bildir
Haberler
Gündelik hayatta hiç duymadığımız 15 farklı bilgi!

Gündelik hayatta hiç duymadığımız 15 farklı bilgi!

Eren Yildiz
07.08.2020 - 16:31

Dostluk Nedir Bilen İnekler!

Hem etinden hem de sütünden faydalandığımız inekler, arkadaşlığa fazlasıyla önem verir ve dostlarından ayrıldıklarında stres yaşarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bebekken Bile Katil Olan Kobra Yılanı!

Çoğu hayvan yeni doğduğunda dünyaya karşı savunmasız olur ya! İşte kobra yılanları onlardan değil! Zira yumurtadan çıktıktan yalnızca 2-3 saat sonra ölümcül zehre sahip oluyorlar.

Uyuyarak Kalorilerinizden Kurtulun!

Geç saatlere kadar oturup TV izlemek yerine normal saatlerde uyursanız, diğer seçeneğe göre çok daha fazla kalori harcarsınız.

Sarhoşken Kahve İçmeyin!

Çünkü alkollüyken kahve içmek, sizi ayıltmıyor. Aksine alkolün etkisini arttırıyor.

Düellonun Yasal Olduğu Ülke!

Paraguay’da kan bağışı yapan kişiler, düello yapabiliyor. Ve karşı taraf öldüğü takdirde, hayatta kalana hiçbir ceza verilmiyor.

Yazı mı, Tura mı?

Bir dahaki sefere iddiaya girmeden önce, tura kısmının altta kalma ihtimalinin (resimden dolayı) daha yüksek olduğunu hatırlamalısınız derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pembe Renkli Süt!

Çilekli süt falan değil, halis mulis su aygırı sütünden bahsediyoruz!

Çikolatayla Değil Tuzla Gelen Mutluluk!

Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre, tuz doğal antidepresan işlevi görüyor. Ama siz yine de bu araştırmanın, yalnızca fareler üzerinde yapıldığını ve fazla tuzun pek çok rahatsızlığa davetiye çıkardığını unutmayın.

İkizlerin Gizli Dili!

Bazı ikiz bebekler, sadece birbirlerinin anlayabildiği “cryptophasia” adı verilen dili konuşabiliyor.

Dil İzi!

İnsanların yalnızca parmak izleri değil, dil izleri de birbirinden farklıdır.

Köpekler için Ölümcül Olan Gıda!

Çikolatanın köpekler için ölümcüldür. Köpeklerin kalpleri ve sinir sistemleri için tehlikeli olan çikolata, onları ölüme götürebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivrisinek Sesi!

Hiç şüphesiz, en sinir bozucu seslerden biri! Ve bu ses, sivrisineklerin saniyede 500 kez kanat çırpmasından kaynaklanıyor!

Twister Oyunu!

İlk kez 1966 yılında piyasaya çıkartılan Twister oyunu, bir kesim tarafından şiddetle eleştirilmiş ve oyun ahlaksızlık olarak tanımlanmıştır.

Horlarken Rüya Görmek mi?

Eğer horlayan bir yakınınız varsa ve geceleri bezen sustuğunu duyuyorsanız, onun muhtemelen rüya gördüğünü bilmelisiniz. Zira bir insan aynı anda rüya görüp horlayamaz.

Hepimiz Böcek Yiyoruz!

Araştırmalar gösteriyor ki bir insan hayatı boyunca ortalama 70 böcek ve 10 örümcek yutmaktadır. Ve çoğumuza iğrenç gelen bu durum, uyku esnasında olmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın