Görüş Bildir
Haberler
Gün Batımı Aşıkları Buraya! Dalga Sesleri Eşliğinde Gün Batımı Romantizmi Yaşanabilecek 10 Yer

etiket Gün Batımı Aşıkları Buraya! Dalga Sesleri Eşliğinde Gün Batımı Romantizmi Yaşanabilecek 10 Yer

Gün batımı izlemeye hepimiz bayılıyoruz. Şöyle güzel bir gün batımı romantizmi yaşayacağım bir yer var mı diye düşünüyorsanız sizi özel bir liste hazırladık. Gelin nerelerde gün batımı izleyebilirsiniz bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Santorini Adası

1. Santorini Adası

Yunanistan denilince ilk akla gelen Santorini Adası, gün batımı izlemenin en güzel yerlerinden biri. Doğal güzelliğinin yanına bir de beyaz evler eklenince izlemenin keyfi artıyor. Gün batımı manzaraları eşsiz olan Santorini Adası'na aşık olacağınız kesin!

2. Hawaii

2. Hawaii

Amerika'da gün batımı nerede izlenir soranlar için cevap Hawaii. Hawaii'de palmiye ağaçları eşliğinde birçok yerde gün batımını izlemek mümkün. Nereden izlerseniz izleyin bayılacağınız manzarayı izlemek için en iyi yer ise Maui adası.

3. Bali

3. Bali

Tatil için çok tercih edilen Endonezya'nın Bali Adası doğal güzellikleriyle şahane bir yer. Muhteşem plajlarıyla herkesin hayran olduğu Bali'de gün batımını izlemeye doyamazsınız. Bali'de bunu yapabileceğiniz çok fazla yer var. Bali'ye giderseniz gün batımını izlemeden dönmeyin.

4. Norveç Fiyortları

4. Norveç Fiyortları

Yolunuz bir gün Norveç'e düşerse mutlaka gün batımını izlemeniz gerek. Fiyortlar, derin vadiler. Meşhur fiyortlarda gün batımı izlemenin keyfi bir başka. Ortamın eşsiz güzelliğine hayran olacağanız böyle bir yerde gün batımını saatlerce izleseniz bile doyamazsınız.

5. Amalfi Sahili

5. Amalfi Sahili

İtalya'daki Amalfi Sahili, gün batımı izlemek için ideal yerlerden. Muhteşem kıyı manzarasında deniz ve güneş keyfi yapmak paha biçilemez. Sadece sahilde oturup gün batımını izlemek bile sizi mest edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pamukkale

6. Pamukkale

Denizli'nin doğal güzelliklerinden Pamukkale'nin beyazlığı gün batımıyla birleştiğinde ortaya mükemmel bir görüntü çıkıyor. Gün batımını Türkiye'de nerede izlemeyelim diye düşünüyorsanız mutlaka deneyimlemeniz gereken yer Pamukkale.

7. Assos Antik Kenti

7. Assos Antik Kenti

Çanakkale tarihle doğal güzelliğin birleştiği yerlerden. Assos Antik Kenti, gün batımında eşsiz bir güzelliğe sahip oluyor. Aşağıda dalgaların sesi ve yukarıda mükemmel bir gün batımı, burada sizi bekliyor. Burada bir kere gün batımı izlemekle asla yetinemeyeceksiniz.

8. Pembe Kayalar

8. Pembe Kayalar

Kocaeli'nin pek bilinmeyen yeri Pembe Kayalar, adını etrafındaki pembe renkli kayalardan alıyor. Güneşin ışınlarının vurmasıyla daha da güzelleşen Pembe Kayalar, gün batımında eşsiz bir güzelliğe sahip oluyor.

9. Şeytan Sofrası

9. Şeytan Sofrası

Ayvalık denilince ilk akla gelen yer Şeytan Sofrası. Şeytan Sofrası'na bir kere giderseniz mutlaka ikinciye gelirsiniz. Gün batımı izlemek için en iyi yerlerden biri olan Şeytan Sofrası'nda saatlerce vakit geçirmek isteyeceksiniz. Dalga seslerinde gün batımı izlemek için ideal yeri arıyorsanız Ayvalık tam sizin aradığınız yer!

10. Ölüdeniz

10. Ölüdeniz

Fethiye'nin en çok turist çeken yerlerinden olan Ölüdeniz, plajları ve koylarıyla herkesin çok bayıldığı bir yer. Her zaman güzel olan Ölüdeniz'de gün batımı izlemenin keyfi çok başka. Yolunuz bir gün Ölüdeniz'e düşerse gün batımını izlemeden dönmeyin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Gün batımı en sevdiğimm🌄🥰 beni Hawaii'ye ışınlayın lütfen ✨