Görüş Bildir
Haberler
TV
Güllerin Savaşı Dizisi Yeniden Ekranda: Güllerin Savaşı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Güllerin Savaşı Dizisi Yeniden Ekranda: Güllerin Savaşı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Yayınlandığı dönemde en sevilen diziler arasında giren Güllerin Savaşı, tekrar bölümleriyle yeniden izleyenlere buluşacak. 2014-2016 yılları arasında Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Güllerin Savaşı, hafta içi her gün saat 14.00’te teve2 ekranlarında olacak. Peki, Güllerin Savaşı dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? İşte yeniden ekranlarda olacak Güllerin Savaşı ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Güllerin Savaşı, yayınlandığı dönemde en çok izlenen yapımların başında geliyordu. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Güllerin Savaşı dizisi, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla unutulmazlar arasında yerini aldı.

Güllerin Savaşı Konusu Ne?

Güllerin Savaşı Konusu Ne?

Güllerin Savaşı dizisinde, hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden yolun henüz başında olan Gülru'nun aşkla ve savaşla imtihanları ekranlara gelecek.

Gülfem'in yıllar sonra evine dönmesiyle, Gülru'nun çocuksu hayranlığı alevlenir. Gülfem'in ilk kalp kırıklığı olan unutulmaz aşkı Ömer'in, Gülru ile sıradışı bir şekilde tanışmaları ise bundan sonra ne köşkte ne de mahallede hiçbir şeyin aynı olmayacağının habercisidir. Ömer, Gülru'nun önce aklını, sonra kalbini karıştırıp, onu gerçek aşkla tanıştırırken, hayaller ve gerçeklerin altüst olması kaçınılmazdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın