Görüş Bildir
Haberler
Güç ve Sorumluluk Geliyor! Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Güç ve Sorumluluk Geliyor! Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
02.07.2018 - 18:00

Rüyada polis görmek kavramı oldukça geniş bir kavramdır. Bu konuyu alt başlıklarda incelemek daha akıllıca bir davranış olacaktır. Rüyada görülen polis büyük bir sorumluluğun üstlenilmesine işarettir. Bu bir devlet makamı da olabilir. Polis görmek gücü temsil eder. Belirli bir otoriterinin varlığını yansıtır.

Rüyada polis görmenin daha ayrıntılı incelemesine birlikte göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada polis olmak

1. Rüyada polis olmak

Rüyada bir kişi polis olduğunu görürse bu rüya onun için hayırlı bir şekilde yorumlanabilir. Önemli bir sorumluluk üstleneceğine ve bu aşamada çeşitli makamlara yükseleceğine işaret eder. Genel olarak rüyada polis olduğunu görmek makam sahibi olmak anlamına gelmektedir. Bu görev ve makam devletin çeşitli katlarında alınacak önemli bir yönetim görevi olabilir. Bu durumda hayırlı bir rüya olduğunu söylememiz mümkündür.

2. Rüyada polis tarafından tutuklanmak

2. Rüyada polis tarafından tutuklanmak

Bir kişi rüyasında bir polis tarafından tutuklandığını görürse bu kişi etrafında dosttan çok düşman olduğunu anlamalıdır. Tutuklanmak etrafındaki düşmanların varlığını simgeler. Bu durumda kişinin etrafında bulunan düşmanları tarafından alt edileceği ve büyük zarara uğrayacağı söylenir.

3. Rüyada polis tarafından aranmak

3. Rüyada polis tarafından aranmak

Kişinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına ve hem iç huzurunun hem aile huzurunun kaçacağına delalet eder.

4. Rüyada polise ifade vermek

4. Rüyada polise ifade vermek

Bazı tartışmalı ortamlara girileceğine,  bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde sıkıntıların son bulacağına ve işlerin toparlanacağına rivayet edilir.

5. Rüyada polis çağırmak

5. Rüyada polis çağırmak

İş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili olarak ortaya çıkan bir sorun karşısında bazı tecrübe sahibi kişilerden yardım alınacağına, bu sayede içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, dertlerin biteceğine ve kardeşler arasındaki sürtüşmelerin sonlandırılacağına yorulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyada polis çevirmesi görmek

6. Rüyada polis çevirmesi görmek

Rüyayı gören kişinin, aile hayatında bazı sorunların yaşandığına, bazen sevdiği kişilerden birisi ile kısa süreli de olsa bir küskünlük yaşadığına, ancak biraz daha hoşgörülü olması ve sabır göstermesi sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına ve hayattan daha çok zevk alacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, sorunlar yüzünde kırılan kişilerle yakın bir zaman içinde barışılacağına ve bir şekilde kalplerinin tekrar kazanılacağına alamettir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
15
9
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın