Görüş Bildir
Haberler
Grosskreutz Galatasaray'dan Ayrılıyor

Grosskreutz Galatasaray'dan Ayrılıyor

Batuhan
02.12.2015 - 12:57

Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli, 'Kevin bana geldi ve 'Ailemden uzak kalamıyorum. Almanya'da dönmek istiyorum' dedi. Bundan sonrası yönetim kurulunun kararıdır. Oturup konuşacaklar' dedi.

1.5 Milyon Euro Bonservis Ödendi

Galatasaray, bonservisi için 1.5 milyon Euro ödediği Kevin Grosskreutz ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yapılan anlaşma gereği Alman futbolcuya 3 yıl için 4 milyon 850 bin Euro garanti para ve 20 bin Euro maç başı ücret ödenmesi gerekiyordu. Ancak, evraklarının yetişmemesi nedeniyle FIFA bu transferi geçerli saymayınca, Grosskreutz hiçbir maçta forma giyemedi.

Sahanın her bölgesinde görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olan Grosskreutz, geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir kavgaya karışmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
11
8
3
1
0
0