Görüş Bildir
Haberler
Grinin Hangi Tonusun?

Grinin Hangi Tonusun?

Merve Ç.
04.02.2015 - 11:43 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 12:47

Grinin kaç tonu var bilemiyoruz, ama sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak burcunu öğrenelim

2. Açık havada sevişmek zorundasın, neresi en uygun?

3. Hangi gri en güzel?

4. Sevişirken hiç olmayacak şey oldu... Ne oldu?

5. En seksi film karakteri hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tatlı seç

7. Hangisinin seksle hiç ilgisi yok?

8. Bir çizgi film seç

9. Sevgilini/eşini aldattın çünkü?

10. Son olarak hangi yatak odası?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siyah!

Siyah!

Sen griyi yemiş bitirmiş, bir adım ötesine geçmişsin. Artık cinsellikle ilgili tecrübelerini yazmaya başla ki genç nesil istifade edebilsin. Senin için seks bir sanat, üzerinde uzmanlaşılması gereken bir alan. Sevişmek ön lisans ise, sen doçentlik tezini vermişsin. Sen sevişmiyor adeta her an sevişmeyi yeniden yorumluyor onu yaşıyorsun. Romantizm, tantral, kamasutra, thai, vs. sekse dair ne varsa sende toplanmış. Sen grinin en koyu tonusun. Griyi yeniden yorumlayan insansın. Belki toplumsal sebepler yüzünden içindeki siyah dışarı çıkamamış olabilir ancak, mecra bulduğunda sanatını, zanaatini konuşturan kişisin sen.

Beyaz!

Beyaz!

Sen grinin, içinde hiç gri olmayan masum tonusun. Sen beyazsın, safsın, temizsin. Cinsellik senin için belki tabu değil ancak olabildiğince temiz, gizli ve karşılıklı yaşanması taraftarısın. Senin kitabında tek gecelik ilişki, fetiş, BDSM, seks oyuncakları gibi kavramlar yok. Sende duygu, romantizm, sevgi, dokunuşlar var. Sen cinselliğin en saf kalmış halinin peşindesin. Partnerini performansınla değil güzel sözlerinle, dokunuşlarınla, öpüşlerinle kendinden geçirmeye talipsin. Bunda da gerçekten çok iyisin. Sen grinin kirlenmemiş, saf kalabilmiş halisin.

Pembe!

Pembe!

Sende gri namına bir şey yok. Cinsellik ayıp olduğundan mı, tabu olduğundan mı, sevmediğinden mi bilinmez ama öncelik sıralamanda çok ama çok gerilerde yer alıyor. Sen aşk insanısın, aşkın güzelliğine, gerekliliğine inanıyorsun. Sen sevgilinle sevişmekten çok onun dizlerinde yatıp uyumasının, kaşık pozisyonunda sarılıp yatmanın hazzını kovalıyorsun. Sen bir dakikalık zevklerin değil, bir ömür süren mutluluğu kovalıyorsun. Çok ütopik gibi görünse de bakma sonunda belki en mutlu olacak olan sensin. Sen en renkli tonsun, ama griye ait değilsin.

Arsenik!

Arsenik!

Sen griden siyaha giden yolda önemli bir kilometre taşısın. Grinin bir tık üstü, siyahın iki tık altısın. Bu sebeptendir ki hem cinsellikte hem de romantizmde oldukça iyisin. Partnerini her anlamda mutlu etme üstadısın. Siyah kadar sert, gri kadar naif, beyaz kadar uzak değilsin. Biraz romantik, biraz ateşli, biraz duygusal, biraz da utangaçsın. Bu senin olağan halin, sen böyle olmak için çırpınmıyorsun. Bunun için bir çaba sarf etmiyor, şiirler ezberlemiyorsun. Ama sevgilinin güzel yüzünü gördüğünde dilinden mısralar dökülüyor, tenine dokunduğunda ateş gibi yakıyorsun. Sen grinin siyah olma yolundaki en önemli adımısın.

Ekru!

Ekru!

Sen grinin renklenmesi yolundaki basamaksın. Bu yüzdendir ki sende grilik ve renkler buluşmuş. Hani bazı kişiler için 'yatakta çok iyi belli ki ' derler ya, o kişi sensin. Dışı seni içi beni yakansın. Hiç umulmadık performansların insanı ama bir o kadar da renkli, cıvıl cıvıl, dinamiksin. Partnerini güldürmesini, sevindirmesini, mutlu etmesini biliyorsun. Aklı başında, mantıklı, duygularına ne zaman başvuracağını bilen bir denge insanısın. Sen grinin lavanta rengine dönüşmesine tanık olanlardansın. Sen partnerinin hayatını renklendiren kişisin.

Haki!

Haki!

Sen her şeyde olduğu gibi cinsellikte de doğal olandan yanasın. Saf, sade, katıksız bir cinsellik anlayışın var. Bir ihtiyaç olduğu, gerektiği için değil istediği için partneri ile birlikte olan ve bu sevişmeyi en olması gerektiği gibi icra edensin. Senin için cinsellik gizli olmalı, ikinizin arasında kalmalı, ama bu demek değil ki monoton, dümdüz bir seks yaşamın var. İki kişi arasında tüm renklerden faydalanmasını bilen, toprak gibi canlı, pozitif ve saf bir cinsel yaşantın var. Sen toprağın rengisin, sen grinin doğaya dönüşünü simgeleyen, bereketli, verimli, azimli hakisin.

Gümüşi!

Gümüşi!

Sen grinin, gri olduğunu en çok hissettiği, parlak, göz alıcı, cazibeli gümüşi tonusun. Yaşadığın, yaptığın her şey de olduğu gibi konu cinsellik olduğunda da parlıyor, karşındakinin aklını başından alıyor, gözlerini kamaştırıyorsun. Yeri geldiğinde bir beyaz kadar saf, yeri geldiğinde gri kadar ortada, yeri geldiğinde siyah kadar çekici oluyorsun. Her şeyinle tam, tastamam birisin. Arada kalmıyorsun, kararsız biri değilsin, düşünceli, düşündüklerini uygulayan birisin. Senin için kız/erkek düşürmek diye bir olgu yok, sen birlikte olmak için birini aramıyorsun, birlikte olduğun biriyle sevişmenin hazzını yaşıyorsun. Sen parlıyorsun.

Bej!

Bej!

Sen grinin geleneksel tonusun. Geleneklere bağlı, yeniliklere açık olmana rağmen bundan korkan, yatakta yeni şeyler denemekten çekinen birisin. Haliyle cinsellik senin hayatında çok büyük bir yer kaplamıyor, ancak kendine yetecek kadar cinselliğin var. Ateşleyici bir dinamo değilsin ancak havalanmış bir uçağı uçurmasını ve sağ salim yere indirmesini beceriyorsun. Belki bir seks makinesi değilsin ancak hakkını vererek yaptığını da belirtmek gerek. Sen grinin gelenekçi tonusun, olmazsa olmazın değil ama olduransın.

Barut rengi!

Barut rengi!

Sen ateşsin, kıvılcımsın, korsun. Dışarıdan hiç belli etmiyorsun belki ama içinde bir saatli bomba var senin. İçindeki yüksek potansiyeli belki bugüne kadar akıtacak bir mecra bulamadın ya da buldun da istediğin gibi çağlayamadın bilmiyorum ancak kendine biraz zaman tanı, şans ver sendeki güç, potansiyel er geç ortaya çıkacaktır. Çünkü sen grinin en az bilinen, geç fark edilen ancak en hırçın tonusun. Kendi kabiliyetinin farkında olmayan ama bir kere keşfetti mi peşini bırakmayan, kendini sürekli geliştiren birisin. Sen belki de grinin siyahından daha siyah, gümüşisinden daha parlak olan tonusun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
106
68
48
14
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gerek yok

Merve Ç. sevişelim mi ?

meryem kahraman

Yine MerveÇ. ve yine cinsellik.Nedense hiç şaşırmadım.

Öykü Özsoy

Meryem sence cinsellik kötü bir şey midir?

okisi

beni övme kardeşim bana para ver