Görüş Bildir
Haberler
Gözlerinizi Şaşı Edecek Bu Renk Testi Gizli Bir Yeteneğinizi Açığa Çıkartıyor!

etiket Gözlerinizi Şaşı Edecek Bu Renk Testi Gizli Bir Yeteneğinizi Açığa Çıkartıyor!

Cemal Saffet
18.12.2017 - 17:15

Renk geçişinin tamamlanması için hangi işaretli iki parçanın yeri değişmeli? Kendini keşfetmene yardımcı olacağız...

1. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

1. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

2. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

2. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

3. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

3. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

4. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

4. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

5. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

5. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

6. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

6. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

7. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

7. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

8. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

8. Hangi iki parça yer değiştirmeli?

Sen çok keskin sezgilere sahipsin!

İnsanların niyetlerini, düşüncelerini senden saklaması mümkün değil. Resmen içlerinden geçeni görebilen elf gözlere sahipsin. Bu yüzden de bütün arkadaşların senin düşüncelerini çok önemsiyor. Seninle birini tanıştırmak onlar için kalite kontrole sokmak gibi bir şey diyebiliriz. Fikirlerin onlar için çok değerli. Bir insanın hali, tutumu hatta en ufak mimiği bile senin için çok önemli. Bütün detayları titizlikle izliyor, değerlendiriyor ve notunu veriyorsun. Ayrıca tüm bunlar senin için çocuk oyuncağı. İnanılmaz bir yetenek!

Kusursuz bir empati yeteneği!

Sen insanları gerçekten çok iyi tanıyorsun. Haklı ya da haksız olmalarının hiçbir önemi yok, sen neyi neden yaptıklarını anlayabilirsin. Herkesin derinlerdeki sebeplerini görebiliyor ve ona göre hareket ediyorsun. Bu yüzden de kimseyi gereksiz yere yargılamıyorsun. Bu yeteneğin arkadaşlarının sana en özel sırlarını vermesinin sebebini açıklıyor! Sen onlar için resmen bir akıl danışmanısın. Onları asla eleştirmeden dinlemen seni kusursuz bir sırdaş yapıyor. Arkadaşların çok şanslı olmalı, herkes yakınlarında senin gibi bir dost ister!

Geleceği tahmin etmek senin işin!

Sen muhteşem bir ileri görüşlülüğe sahipsin. Bir olayın arkasından ne olacağı senin için apaçık. Herkesin bir sonraki hamlesini rahatlıkla görebiliyorsun.  Bütün seçenekler ve ihtimaller zihninde canlanıyor. Herkesin sana akıl danışması çok normal! Bu yeteneğin senin arkadaşlarını doğru yönlendirmen için bulunmaz bir nimet. Sadece arkadaşlarına akıl vermenin yanında kendi hayatını da ihmal etmemeyi unutmaman gerek. Tam bir süper kahramansın!

Krizi yönetmek senin işin!

Acil durumların aranan ismi sensin! Sen müthiş bir kriz yönetimi becerisine sahipsin. En içinden çıkılmayacak, en zor durumlarda bile senin her zaman bir planın vardır. Bu yeteneğin arkadaşlarının ne zaman başı sıkışsa seni aramalarını açıklıyor olmalı. Bütün sorunların senin için mutlaka ama mutlaka bir çözümü bulunuyor. Bu sayede hem kendin hem de çevrendekiler için umut saçıyorsun. Hatta birden çok çözüm önerisi bile sunup insanları şaşırtmayı da seviyorsun. Herkese bir tane senden lazım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
677
272
174
97
48
48
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nanny

Testi çözmedim. Bir başka yeteneğimin daha farkına vararak, nasıl ziyan olduğunu bilmek istemiyorum Onediyo.

Pasif Kullanıcı

Kusursuz bir empati yeteneği! Sen insanları gerçekten çok iyi tanıyorsun. Haklı ya da haksız olmalarının hiçbir önemi yok, sen neyi neden yaptıklarını anlay... Devamını Gör

Nehir Gökçen

Sen çok keskin sezgilere sahipsin! İnsanların niyetlerini, düşüncelerini senden saklaması mümkün değil. Resmen içlerinden geçeni görebilen elf gözlere sahip... Devamını Gör