Görüş Bildir
Haberler
Gözler Ethereum'un Üzerinde! CNBC Suncusu Jim Cramer Cüzdanında Ethereum Olduğunu Açıkladı

etiket Gözler Ethereum'un Üzerinde! CNBC Suncusu Jim Cramer Cüzdanında Ethereum Olduğunu Açıkladı

Ali Aydemir
31.08.2021 - 13:37

Bitcoin sattığını açıkladıktan sonra portföyüne hangi kriptoları aldığını merak edenler için ünlü sunucu Jim Cramer'ın kripto paralar hakkındaki analizlerine odaklanıyoruz.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jim Cramer kimdir?

Jim Cramer kimdir?

CNBC’nin canlı konuk röportajları, izleyici çağrıları ve en önemlisi Cramer’in eşsiz, ateşli görüşlerini içeren 'Mad Money' programının sunucusudur . Wall Street yatırımının kafa karıştırıcı dünyasında izleyicinin kişisel rehberi olarak hizmet ediyor. Özeten yatırımcılara akıllarında tek bir hedefle hem fırsatlar hem de tuzaklar sunarak onların para kazanmalarına yardımcı oluyor. Aslında kendisi bir zamanların Bitcoin boğalarından biri.

"Bittiğini görmek istiyorum."

"Bittiğini görmek istiyorum."

CNBC’den Jim Cramer Pazartesi günü yaptığı açıklamada, yakın zamanda piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum'a yatırım yaptığını açıkladı. Bir zamanlar bitcoin boğası olan Jim Cramer, şimdi dikkatini Ethereum'a çevirdi. Haziran ayı sonlarında Cramer “Bitcoin'i severim ama tekrar girmeden önce bittiğini görmek istiyorum.' açıklamasıyla yatırımcıları şaşırtmıştı.

CNBC'nin hisse senedi analisti ve kripto yatırımcısı Jim Cramer, Bitcoin'i portföyünden çıkardıktan sonra Ethereum'a yatırım yapma tercihinde hala yükselişte olduğunu söyledi. Üç gün önce Cramer, Ethereum'da  pozisyonuna 'bağlı kaldığını' ancak 'eklenme yapmadığını' tweetledi.

İşte o tweet!

Cramer: "ETH satın almalısınız."

Cramer: "ETH satın almalısınız."

Cramer, Elon Musk'ın Twitter CEO'su Jack Dorsey ve Ark Invest CEO'su Cathie Wood ile yaptığı tartışmanın ardından konu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Sunucu, Tesla kurucusu Elon Musk'ın fiyatlar üzerinde büyük bir etkisi olduğunu açıkladı. 'Yatırım yapmak için Ethereum satın almalısınız, ETH büyüyecek ve yaklaşık %20 artış gösterdiğinde yatırımlarımın yarısından kurtulabilirim ve sanırım ekleme yapacağım” ifadelerini 'Musk, Ethereum'u satın aldığını ve bu nedenle Ethereum'un daha da yükseldiğini söylüyor.' diyerek tamamladı.

Tweete birçok yanıt geldi.

Bazı insanlar Cramer'ı farklı bir şekilde sorguladı ve neden daha fazla eter biriktirmediğini açıklamasını istedi. Cramer’in ETH pozisyonu tweet'ine yanıt olarak bir kişi, “Bu yılın Nisan ayında ETH için belirlenen ATH 4.400 dolardı” dedi. “Şu anda temel olarak %55'lik bir geri çekilmeyi temsil eden birim başına yaklaşık 2 bin dolarda oturuyoruz. Bu fırsattan neden yararlanmadığınızı merak ediyor musunuz? Daha düşük fiyatlar öngörüyor musunuz? Detaylandırmak ister misin?” diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Jim Cramer NFT'leri kucaklıyor."

"Jim Cramer NFT'leri kucaklıyor."

Cramer, takas edilemeyen tokenlar olan NFT'lerin satın aldığı gerçeğini de tartıştı. Çoğu NFT'nin bugün tipik olarak Ethereum ile satın alındığını belirtti. Cramer'in yatırımlarına eklemede bulunmayacağını belirten tweetine yanıt verirken pek çok kişi Cramer'in bakış açısına katılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın