Görüş Bildir
Haberler
Gözaltına Alınan Şüphelinin İfadesine Katılmak İstemişti! Komiserden Avukata Copla Darp, Silahla Tehdit

etiket Gözaltına Alınan Şüphelinin İfadesine Katılmak İstemişti! Komiserden Avukata Copla Darp, Silahla Tehdit

ozcanmine
04.09.2018 - 14:55

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda, kadın bir avukat, gözaltına alınan bir şüphelinin ifadesi alınırken orada olmak isteyince polis merkezinden sorumlu amir tarafından beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Önce copla darp edilen ve daha sonra silahla tehdit edilen avukatın şikayetiyle, olaydan sorumlu amir dahil 4 kişi açığa alındı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biz burada çok avukat dövdük, sizi de mi dövelim?"

"Biz burada çok avukat dövdük, sizi de mi dövelim?"

Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç’in haberine göre, sigara içmek için avluya çıkan avukat, bir banka oturdu ve çaprazında oturan polis merkezinden sorumlu amirle sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında ifadeye katılmak istediğini belirten avukata, 'Biz burada daha önce çok avukat dövdük, sizi de dövelim mi?' diyen amir, daha sonra yardımcılarından sopa getirmelerini istedi.

Sopayla avukatın ellerine vuran komiser hızını alamayınca yardımcılarından silah istedi ve ateş etti.

Sopayla avukatın ellerine vuran komiser hızını alamayınca yardımcılarından silah istedi ve ateş etti.

İsteği üzerine iki sopa getirilen komiser, ikisini de önce kontrol etti daha sonra birini alarak kadın avukatın ellerine vurmaya başladı. Hızını alamayan komiser, bu sefer yardımcılarından silah getirmelerini istedi. Getirilen silahı kontrol eden komiser, hazneye mermiyi vererek iddiaya göre ateş etti.

Temizlik görevlisi silahı avukata doğru tuttu.

4 kişi açığa alındı.

4 kişi açığa alındı.

Saatler sonra müvekkilinin ifadesine katılan avukat, polis merkezinden ayrılarak yaşanan durumu savcılığa anlattı. Bayrampaşa Asayiş Büro Amiri'nden ve yardımcılarından şikayetçi olmasının ardından, olaydan sorumlu komiser ve yardımcıları dahil 4 kişi soruşturma kapsamında açığa alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
61
32
20
10
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Stranger Man

Daha önce de yazmıştım, bizim bi akraba vardı, hiçbi bok olamadı gitti polis oldu, sınavla giremediği üniversiteye şimdi çevik olarak giriyor.

Kzlt

O memurlar eğlencesine de olsa kimseye böyle davranamaz.Devletin verdiği yetkiyi yasalar dışında kullanıp keyfine göre davranamaz.Mesaisi bittiğinde isterse ... Devamını Gör

Aysun Bulut

Olaya bak olaya neresinden tutsan elinde kalır.Ülkede kimsenin kimseye ne saygısı kaldı sınırı.İnsanlar bozuldukça mesleklerinde kalitesini bozdu.Çok avukat ... Devamını Gör