Görüş Bildir
Haberler
Görünce "Ben Anlamıştım" Diyeceğiniz, Birbirinden Ünlü Filmlerde Gerçek Olduğu İddia Edilen Seks Sahneleri

etiket Görünce "Ben Anlamıştım" Diyeceğiniz, Birbirinden Ünlü Filmlerde Gerçek Olduğu İddia Edilen Seks Sahneleri

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanat için soyunmak bu olsa gerek. 😂

1. Little Ashes

2008'de yayımlanan Little Ashes filminde Robert Pattinson'ın mastürbasyon yaptığı bir sahne vardı. Aslında bu sahnede rol yapması gerekiyormuş fakat Pattinson başarısız olunca, sahne önünde gerçekten mastürbasyon yapması istenmiş. O da önünde onlarca insan varken gerçekten mastürbasyon yapmış.

2. Brown Bunny

2. Brown Bunny

2003'te yayımlanan Brown Bunny'de Chloe Sevigny'nin partneri Vincent Gallo'ya oral seks yaptığı bir sahne vardı. İşte bu sahne gerçekmiş. Chloe verdiği bir röportajda bu sahne ile ilgili şunları söylüyor: 'Bugün olsa yine yapardım. Sahnenin gerçekçi gözükmesi gerekiyordu, Vincent ve ben birer sanatçıyız sonuçta.'

3. Love

3. Love

Netflix'te yer alan Love filmindeki seks sahnelerinin gerçek olduğu iddia ediliyor. Filmde genç bir çift ilişkilerine üçüncü bir kişiyi davet ediyorlardı, izleyenler bilir. İşte orada çekilen sahneler gerçekmiş. Filmin yönetmeni ise oyunculara sahneler çekilene kadar gerçekten seks yapacakları söylenmediğini dile getiriyor. O an karar vermişler ve hepsi kabul etmiş.

4. Günahkar (Original Sin)

4. Günahkar (Original Sin)

Günahkar'daki Angelina Jolie ve Antonio Banderas'ın olduğu banyo sahnesini de bilmeyen yoktur heralde. Söylentilere göre bu sahne çekilirken ikilinin elleri sürekli meşgulmüş, ne ile meşgul olduğunu da siz anlayın bir zahmet 🤣

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Nymphomaniac

5. Nymphomaniac

Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, ve Uma Thurman film çekimleri sırasında gerçekten yaşamışlar bazı sahneleri. Tek fark ise şu oyuncuların seks sahnesi sırasında bir tarafta dublör kullanılmış daha sonra sahneler birleştirilmiş. Böylelikle oyuncular birbirleri ile herhangi bir şey yaşamamış olmuşlar.

6. Caligula

6. Caligula

Penthouse dergisinin kurucusu Bob Guccione'nin Caligula isminde bir filmi vardı. Bu filmde izlediğiniz tüm seks sahneleri gerçekmiş. Tüm sahne ekibi ona göre hazırlanmış ve çekimler sırasında herkes odadan çıkmış sadece oyuncular kalmış.

7. Factory Girl

7. Factory Girl

Sienna Miller ve Hayden Christensen sahnelerin gerçek olduğunu inkar ediyor fakat sette çalışan herkes gerçek olduğu konusunda hemfikir.

8. Don't Look Now

8. Don't Look Now

Filmde bir oral seks sahnesi vardı izleyenler hatırlar, işte o sahne gerçekmiş. Filmin yayınlanmasından yıllar sonra oyunculardan bir tanesinin sevgilisi bu gerçeği ortaya atmış ve oyuncular ardından açıklama yapıp doğrulamış. Ve bir tanesi şunları dile getirmiş: 'İzlerken rol olmadığı çok belli değil miydi? Gerçekten kamera karşısında seks yaptık.'

9. Wetlands

9. Wetlands

2014 Sundance Film Festivali'nde Wetlands'i izleyen herkes bir şok geçirmiş çünkü film boyunca Carla Juri'nin parmakları hem kendi genital bölgesinde hem de başkalarınınkinde geziniyormuş sürekli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Power

10. Power

50 Cent yapımcısı ve yıldızı olduğu bu filmde gerçekten mastürbasyon yapmış. Hatta daha sonra bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
90
70
33
29
27
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın