Görüş Bildir
Haberler
GoPro Gelirleri Katladı

GoPro Gelirleri Katladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Giyilebilir aksiyon kamerası segmentinin en büyük oyuncusu GoPro, durmaksızın büyümeye devam ediyor. Her şey o kadar parlak ki; işte şirketin en son ekonomik göstergeleri…

Aksiyon kameraları denildiği zaman akla gelen ilk marka GoPro . Sörfçüler, yamaç paraşütü çılgınları, bisikletliler, doğa sporları na yatkın kimselerin çoğunluğunu oluşturduğu geniş bir kesim için GoPro harikulade bir çözüm. Aksesuarları ve genel olarak ‘fazlasıyla kompakt’ oluşu beraberinde kullanım sahası da ilginç şekillerde gelişmeye devam ediyor.

GoPro ’yu bu denli popüler hale getirmede elbette sosyal ağlarda paylaşılan videolara kaşın, ‘bunu bende istiyorum’ denilmesinin rolü çok fazla. Bu durum sadece profesyonellerin değil, son kullanıcının da bu cihazları edinmesinin önünü açıyor. Açıklanan son çeyrek raporlarına göreyse GoPro , işi inanılması güç noktalara taşımaya devam ediyor.

Şirketin son üç aylık dönemde, gelirlerinde yüzde 75.4 oranında artış yaşandığı bildirildi. Gelirler ise üç ay içinde 633 milyon 900 bin dolar düzeyine ulaştı. Söz konusu gelirlerin geçen yılın aynı döneminde 361 milyon 500 bin dolar olduğu gözönüne alındığında neredeyse iki kata yakın gelir artışı olduğu gözlendi.

GoPro’da bu gelişmeler, yatırımcıların da yüzünü güldürüyor. Sonraki beklenti ise çeyrek dönemde 1 milyar dolar gelir barajına ulaşılması.

Bakalım GoPro , artan gelişim düzeyine paralel ürünler çıkarmaya devam edecek mi? Teknoloji çevrelerinde ılımlı bir hava hakim. Geleceğe dair çok daha iddialı GoPro ürünleri gelebilir. Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0