Görüş Bildir
Haberler
Google Yanlışlıkla Yeni Mobil Uygulamasını Yayınladı

Google Yanlışlıkla Yeni Mobil Uygulamasını Yayınladı

Alperen Vatansever
11.03.2015 - 02:17 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 22:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Yanlışlıkla Yeni Mobil Uygulamasını Yayınladı

Google ''interaktif etkinlikler'' adlı yeni bir mobil uygulamasını Google Play'de kullanıcılarına sundu. Ancak program pek hazır bir şekilde görünmüyor. Hatta uygulama bir kaza sonucu, yanlışlıkla yayınlanmış gibi durmakta.

Öyle ki uygulamayı indirenler ''bu uygulama gizlidir ve firmamız tarafından test edilmektedir. Google kullanmayanlarla paylaşmayın!''tarzında bir uyarı ile karşılaşmakta.

Şuan için uygulamayı indirseniz de hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz. Sadece içeriğe göz atabiliyorsunuz. Ancak bu içerik bile, bize bazı ipuçları vermekte.

Ekranda çıkan uyarıyı geçtikten sonra karşınıza gelen menüde QR kod tarayıcı ve etkinlik bilgisini girebilmek için bir onay kodu yazma kısmı bulunmakta.

Bu da kafamıza ilk şunu getirmekte; Google'ın bu uygulaması ile QR kodunu okuttuğunuz şeyler hakkında detaylı ve interaktif bilgilere ulaşacaksınız. 

Ayrıca Google Takvim uygulaması ile de iç içe olacak bu yeni uygulama, ajanda, videolar, notlar gibi özellikleri de barındırmakta.

Uygulama özellikle Google'ın geçen sene sunduğu Google I/O uygulamasına son derece benzeyen bir arayüze sahip. Bu da uygulamanın Google I/O ile bazı önemli ortak özellikleri paylaşacak gibi duruyor.

Google şuan için bunu yanlışlıkla yapmış gibi duruyor ama açıkcası ben pek yemedim. Merak uyandırsın diye böyle bir süs verilmiş gibi duruyor. Uygulama hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.

Kaynak : webtekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın