Görüş Bildir
Haberler
Google Plus’ta İçerik Pazarlaması Yaparken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Nokta

Google Plus’ta İçerik Pazarlaması Yaparken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Nokta

Metehan Yeşilyurt
01.11.2014 - 19:17 Son Güncelleme: 01.11.2014 - 20:12

1 - Google Plus hesabınızı azami derecede en iyi yollarla kullanın, popüler sosyal medya araçları ile entegre edin!

Markanızı duyurun; muhtemel olan bütün sosyal medya araçları ile entegrasyonunuzu sağlayın. Biz örnek olarak Youtube hesabı ile entegrasyonu seçtik; bununla beraber twitter ve pinterest gibi başka sosyal medya araçları da mevcut. Ayrıca, websitenizi de entegre etmeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2- İçerikleriniz, sizin hayat kurtarıcınızdır.

2- İçerikleriniz, sizin hayat kurtarıcınızdır.

Yani mükemmeliyetçi içerik anlayışına sahip olmanız gerekmektedir. Ayda 7 milyondan fazla görselin yayınlandığı bir çevrede bu trendi kullanmamak, kolaylıkla elde edilebilecek bir fırsatı kenara itmek demektir. Pratik bir çağda yaşıyoruz. Bu pratikliğe katkıda bulunurken sizi, markanızı ve sitenizi tanıtın. Görsellere başvurun.

3- Google Plus hesabınız dâhilinde, hakkınızda kısmında mevcut olan her noktayı doldurun, link çıkışlarınızı verin ve anahtar kelimelerinize değinin.

Bahsettiğimiz gibi Google Plus profiliniz sizin için bütün SEO işlemlerinizi halleder. Önemli olan ve size kalan tek nokta ise Google’a materyal vermenizdir.

4- Hangout düzenleyin.

‘Hangout’ düzenlemek, her otoritenin harcı değildir. Sonuç olarak ciddi bir kitleniz yoksa ve uluslararası bir marka değilseniz, insanlar düzenlediğiniz konferanslara katılmazlar. Fakat bu, sizin katılmamanız anlamına gelmiyor. Sektörünüzle alakalı düzenlenen her Hangout’a katılmaya çalışın. Bu, sizin fiziksel olarak mevcut olmadan mental olarak toplantılara katılmanız demektir. Hem zamandan hem de iktisattan tasarruf ederken potansiyellerinizden feragat etmeyin. Kim bilir, belki Will.i.am’e denk gelirsiniz!

5- Etkileşime geçin, bağlantılar kurun!

Ciddi etkileşim elde etmek, ciddi etkileşim gerektirir: Şayet siz, konunuzla ilgili kişiler ile irtibata geçmez, sektörünüzün sayfalarında bulunmaz ve Hashtag kullanmazsanız, etkileşiminizde ciddi bir artış beklememelisiniz. Mümkün olduğu kadar aktif olmaya çalışın. Değerlendirmelerinizi yayınlayın, günün trendlerini takip edin ve bu akımlara katkıda bulunun, insanlara sorular sorun ve insanların sorularını cevaplamaya çalışın. Unutmayın; organik artış istikrarlı çalışma gerektirir!

Netvent olarak sosyal medyanın gücünün farkındayız ve pastanın büyük parçasına talip olan sizleri, sosyal medya hakkında bilgilendirmeyi de sorumluluk olarak görüyoruz. Neticede, otoriteyi yakalamak kolay ve kısa süreli bir iş kesinlikle değil ve bunu elde edebilmeniz için yapmanız gerekenlerden biri de Google Plus platformunda varlığınızı göstermenizdir.

Sosyal medya ve pazarlama hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sizleri, sosyal medya,kampanyaların planlaması , Twitter ve  LinkedIn makalelerimize davet ediyoruz. Düşünceleriniz bizim için önemli ve bunlardan bizleri haberdar etmeniz, bizleri mutlu edecektir. Yorumlarınız, sorularınız ve eleştirilerinizi bizden esirgemeyin. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın