Görüş Bildir
Haberler
Google Inbox Daha Erişilebilir Hale Geldi

Google Inbox Daha Erişilebilir Hale Geldi

ATKN
20.02.2015 - 10:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google, geçtiğimiz Ekim ayında yayınladığı e-posta servisi Inbox’ı daha erişilebilir hale getirdiğini duyurdu. iOS ve Android uygulamalarındaki güncellemelerle birlikte tabletlere uyarlanan Inbox, artık Firefox ve Safari tarayıcılarını da destekliyor.

Google, geçtiğimiz Ocak ayı sonunda yayınladığı infografikte, Inbox kullanıcılarının yüzde 28’nin iPhone ve yüzde 70’inin Android’den geldiğini açıklamıştı.

Google’ın kullanıcıların Inbox ile getirilen en önemli yeniliklere nasıl cevap verdiğini açıklayan infografiğinde, Inbox’taki tüm mesajların yüzde 85’inin bundle yani demetli olduğu belirtiliyor. Bundle’ların yüzde 33’ü promosyon e-postaları için kullanılırken, onu yüzde 20 ile güncellemeler izliyor. En çok öne çıkarılan konu ise alışverişle ilgili satın alma, paketleme ve izleme süreçleri.

Sonuçlar, kullanıcıların Inbox’ı nasıl kullandığını anlatsa da diğer taraftan, Inbox’ın Google için e-posta deneyiminden elde ettiği verileri, daha odaklı ve anlamlı bir şekilde yorumlamasının önünü açtığını da gösteriyor. Buna karşın Inbox’ın geleceğiyle ilgili henüz net plan ortaya konulmuş değil ve kullanıcı deneyiminde iyileştirilmesi gereken birçok tarafı bulunuyor.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0