Görüş Bildir
Haberler
Google’ın Sürücüsüz Araç Departmanı 2016’da Bağımsız Şirket Olacak

Google’ın Sürücüsüz Araç Departmanı 2016’da Bağımsız Şirket Olacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer Google’ın şirin, panda görünümlü, sürücüsüz aracının başarıya ulaşmış bir bilimsel çalışma olduğunu düşünüyorsanız bu düşüncenizi gözden geçirmenizi öneririz. Öyle ki, şirket içinden gelen bilgilere göre Google sürücüsüz araç programını bağımsız olarak ele alacak. Bunun şimdiye kadarki en büyük işareti ise Google’ın sürücüsüz araçları önemli bir gelir kaynağı olarak görmesi.

Bloomberg’de yer alan bir rapor ise Google’ın sürücüsüz araç servisini gelecek yıl içerisinde, büyük ihtimalle Austin ya da San Francisco gibi yeni araçların denenme fırsatı bulduğu şehirlerden birinde hayata geçireceğine işaret ediyor. Bu geleneksel sürücüye dayanan Uber ve Lyft gibi servisler için büyük bir rekabet oluşturacak gibi görünüyor. On yıllardır süregelen geleneksel taksi sisteminden söz etmeye gerek dahi yok.

Günümüz itibariyle kamuya açık yollarda 1.5 milyon kilometreyi geçmiş olan Google’ın sürücüsüz araç programı halen gizliliğini koruyor. Buna karşın zaman zaman otomobil üreticileri ve teknoloji firmaları ile ortak zaman zaman rekabet içinde yaptıkları çalışmalar göz önünde bulundurulursa Google’ın araçları daha uzun süre araştırma projesi olarak kalacak gibi görünmüyor.

Kaynak: http://jalopnik.com/googles-self-driv...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın