Görüş Bildir
Haberler
Google Chrome’a 3D Touch Desteği Geldi

Google Chrome’a 3D Touch Desteği Geldi

Onedio Medya
14.11.2015 - 19:52

Google’ın popüler tarayıcısı Chrome, iOS platformu için güncellendi. İlk olarak Chrome Beta sürümüne verilen bu güncelleme yeni nesil iPhone 6S ailesiyle gelen 3D Touch desteğini de Chrome uygulamasına kazandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Chrome tarayıcısı iOS platformu için güncellendi. Güncellemeyle beraber Chrome uygulaması da 3D Touch özelliğini artık destekliyor. Böylelikle eğer cihazınızda 3D Touch teknolojisi mevcutsa menüdeyken Chrome uygulamasına şiddetli bastırdığınızda karşınıza Chrome menüsünü açabilir ve buradan ‘Yeni sekme aç’, ‘Gizli sekme aç’ ve ‘Sesli arama’ fonksiyonlarına hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

3D Touch desteğiyle Chrome uygulaması sadece menü erişimine sahip olmayacak aynı zamanda Peek ve Pop hareketlerini de Chrome uygulamasında kullanabileceksiniz.

Peek ve Pop hareketleri ile neler yapılabilir? 

Eğer 3D Touch özelliğini kullanan bir telefona sahipseniz hafif bir baskı uygulayarak Peek hareketiyle içerikle ilgili bir önizleme ekranı karşınıza geliyor, böylelikle de içeriğe erişmeden içeriği önizleyebiliyorsunuz. Bu baskıyı önizleme esnasında biraz daha arttırdığınızda ise Pop hareketiyle içeriğe erişim sağlayabiliyorsunuz.

Chrome uygulamasının yeni sürümü ilk olarak Chrome Beta kullanıcıları için yayınlanmış durumda. Beta kullanıcılarının tepkileri ölçüldükten ve hatalar giderildikten sonra kararlı güncelleme tüm Chrome tarayıcı kullanıcıları için yayınlanacak. Eğer iOS için Chrome Beta kullanıcısı olmak istiyorsanız buradaki linkten iOS’i seçerek formu doldurabilirsiniz.

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
10
4
0
0
0
0