Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 101. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gönül Dağı 101. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, dün akşam 101. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı dizinin son bölümü takipçilerini yine ekran başına kilitledi. Gönül Dağı'nın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gönül Dağı 101. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gönül Dağı 101. bölüm

Gönül Dağı 101. bölüm

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı, her hafta olduğu gibi bu hafta da ilgiyle takip edildi. 101. bölümüyle seyircinin karşısına çıkan dizide gelecek hafta neler olacağı konusunda merak uyandırdı.

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Amcaoğulları, Elif'in rahatsızlığını öğrenir ve birlik olur. Kenan ve Elif'e, Kaya Ailesi tarafından büyük bir destek gösterilir.. Elif'in iyileşebilmesi için bir böbrek nakline ihtiyaç duyulur. Bütün kasabalılar, uygun bir donör bulunabilmesi için bir araya gelir ve seferberlik ilan eder. Elif için uygun bir donör bulunma şansı var mıdır? Selma, kendi hakkında Taner'e yalan söyleyen Barış'a karşı büyük bir tepki gösterir. Selma, yalanı düzeltmek için ne yapmayı planlar? Ciritçi, Barış'ı bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuğun Barış üzerindeki etkisi nasıl olacak? Dişçi Musa ve Azize, evlenmeye karar verir. Azize'nin çocukları, bu evlilik haberine nasıl tepki verecekler?

Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı son bölüm izle

GÖNÜL DAĞI 101. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın